Με Σαμάτα και Σβαμπ ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Χάιντουκ

Αλί Σαμάτα

i

© Intime

Με Σαμάτα και Σβαμπ ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Χάιντουκ

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:20 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:11 - 14.08.2024

Την ενδεκάδα για το παιχνίδι με τη Χάιντουκ Σπλίτ γνωστοποίησε ο ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να επιλέγει τον Σαμάτα αντί του Μπράντον Τόμας για την κορυφή της επίθεσης.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τη ρεβάνς απέναντι στη Χάιντουκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League (20:30). Στο πρώτο παιχνίδι ο «δικέφαλος» ήρθε ισόπαλος 0-0 στην Κροατία, αφήνοντας κάπως έτσι «ανοιχτούς λογαριασμούς» για το ματς στην Τούμπα. 

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα κατέβει στον αγώνα με δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι στην Κροατία. Η πρώτη είναι ο Σβαμπ, ο οποίος πήρε τη θέση του Φελίπε Σοάρες και η δεύτερη είναι ο Σαμάτα που θα παίξει αντί του Μπράντον Τόμας. Ο Κοτάρσκι θα είναι κάτω από το δοκάρια και η αμυντική τετράδα είναι ο Μπάμπα, ο Κουλιεράκης, ο Έκονγκ και ο Κεντζιόρα

Στο κέντρο δίπλα στον Σβαμπ θα είναι ο Τσιγγάρας, μπροστά τους είναι ο Ζίβκοβιτς, ο Νάρεϊ και ο Κωνσταντέλιας, ενώ στο κέντρο της επίθεσης είναι ο Σαμάτα. 

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Κοτάρσκι- Μπάμπα, Κουλιεράκης, Έκονγκ, Κεντζιόρα- Σβαμπ, Τσιγγάρας- Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ- Σαμάτα