Με Φελίπε Σοάρες βασικό ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

©intime

Με Φελίπε Σοάρες βασικό ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:57 - 03.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:38 - 14.08.2024

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για το ντέρμπι της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των play offs της Super League

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (3/5, 20:00) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των play offs της Super League. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες μετά την επικράτηση επί του Άρη στην Τούμπα (3-2), με σκοπό να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της τρίτης θέσης, η οποία εξασφαλίζει εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League.

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού σε ότι αφορά την ενδεκάδα στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι για ακόμη μία φορά ο Κοτάρσκι, με τους Λύρατζη και Ράφα Σοάρες στο δεξί κι αριστερό άκρο της άμυνας και τους Νάσμπεργκ και Κεντζιόρα στα στόπερ. 

Στον άξονα θα βρίσκονται οι Ντάντας και Φελίπε Σοάρες, ενώ οι Κωνσταντέλιας, Ελ Καντουρί και Ζίβκοβιτς θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο για τον ΠΑΟΚ, Νέλσον Ολιβέιρα.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Νάσμπεργκ, Κεντζιόρα, Ράφα, Ντάντας, Φελίπε Σοάρες, Κωνσταντέλιας, Ελ Καντουρί, Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα

Σε σχέση με το τελευταίο ματς κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» υπάρχουν αρκετές αλλαγές καθώς οι «ασπρόμαυροι» ταξίδεψαν στην Αθήνα με πολλές απουσίες. Συγκεκριμένα ο «Δικέφαλος» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με ένα απρόοπτο, καθώς εκτός από τους Τάισον, Ίνγκασον και Αουγκούστο οι οποίοι έκαναν θεραπεία, εκτός έμεινε και ο Σάστρε μετά το χτύπημα που δέχτηκε.