Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο - Στον πάγκο ο Κωνσταντέλιας

Ο Κωνσταντέλιας

i

© intime

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο - Στον πάγκο ο Κωνσταντέλιας

Sportal newsroom 19:37 - 09.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:15 - 14.08.2024

Γνωστή έγινε η επιλογή του Ράζβαν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο, για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε γνωστή την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με το Βόλο στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των play offs. Με λίγες αλλαγές και μία έκπληξη, ο «Δικέφαλος» θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά τις δύο σερί ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Η έκπληξη ακούει στο όνομα του Κωνσταντέλια, ο οποίος παρέμεινε στον πάγκο μετά από καιρό. Επίσης, ο Κάργας επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα, ενώ Βιεϊρίνια και Ελ Καντουρί παίρνουν φανέλα βασικού μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κοτάρσκι, έχοντας μπροστά του τους Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κάργα και Ράφα. Στο χώρο του κέντρου θα βρίσκονται οι Αουγκούστο, Ντάντας και Ελ Καντουρί, ενώ η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς και Νέλσον Ολιβέιρα.

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κάργας, Ράφα, Ντάντας, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα