Σοκ στην αντίπαλο του ΠΑΟΚ, προς ΤΣΣΚΑ Σόφιας ο πρώτος σκόρερ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ

Ο Ασπρίγια.

i

©instagram/daniasprilla70

Σοκ στην αντίπαλο του ΠΑΟΚ, προς ΤΣΣΚΑ Σόφιας ο πρώτος σκόρερ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ

Γιώργος Σακελλαρίου 12:33 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:14 - 14.08.2024

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ φέρεται να χάνει οριστικά τον πρώτη σκόρερ, τον Ντανίλο Ασπρίγια, ο οποίος μετακομίζει πιθανότατα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Τέλος χρόνου για τον Ντανίλο Ασπρίγια της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, αντίπαλο του ΠΑΟΚ.

Ο 34χρονος Κολομβιανός φορ, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βουλγαρία, ολοκλήρωσε τη θητεία του στο Ισραήλ και θα μετακομίσει είτε στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας (δευτεραθλήτρια) είτε στην πρώην ομάδα του τη Λίτεξ Λόβετς.

Στη βουλγαρική ιστοσελίδα «Blitz», αναφέρεται ότι ο Κολομβιανός επιθετικός της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ Ασπρίγια, ο οποίος έχει έναν ακόμα χρόνο συνεργασίας με την ομάδα του, μετακομίζει στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται:

«Το συμβόλαιό του μαζί μας θα είναι για δύο χρόνια», είπε στέλεχος της βουλγαρικής ομάδας στη «Blitz» και πρόσθεσε: «Θα τον αγοράσουμε από τη Μπεϊτάρ, γιατί έχει συμβόλαιο με την ομάδα. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η τιμή του Ασπρίγια αυξήθηκε μετά τη σπουδαία σεζόν του στην Μπεϊτάρ, αλλά φαίνεται ότι το ποσό δεν πτόησε τους Βούλγαρους, οι οποίοι όπως αναφέρθηκε έκλεισαν τη συμφωνία με τον επιθετικό.

Να σημειωθεί ότι η σύζυγος του Ασπρίγια μένει στη Βουλγαρία, οπότε είναι ένας προορισμός που τον ενδιαφέρει, εκτός από την επιστροφή στην Κολομβία. Ο Ασπρίγια ξεκίνησε την καριέρα του στη Βραζιλία, ενώ έπαιξε ακόμα σε Κατάρ, Ουρουγουάη, Σαουδική Αραβία, Βουλγαρία. Το καλοκαίρι του 2021, υπέγραψε με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, πριν μετακομίσει στη Μπεϊτάρ το προηγούμενο καλοκαίρι. Με την αντίπαλο του ΠΑΟΚ είχε εξαιρετική σεζόν σημειώνοντας 18 γκολ σε 36 αγώνες, ενώ είχε και έξι ασίστ. Μέχρι την αναχώρηση για το προπονητικό κέντρο, αντίθετα, στη Μπεϊτάρ ελπίζουν να ανανεώσουν τον Οφίρ Καριάφ.

Ρεκόρ διαρκείας

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, παράλληλα, έσπασε το ρεκόρ όλων των εποχών σε πωλήσεις διαρκείας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας ξεπέρασε τα 9.000 διαρκείας, ενώ το προηγούμενο ήταν 7.300 τη σεζόν 2007-08. Συγκεκριμένα, μέχρι το πρωί είχαν πουληθεί 9.126 διαρκείας.