Οι αντιδράσεις του Λουτσέσκου και το χειροκρότημα της εξέδρας: Η παρακάμερα από το ΠΑΟΚ - Μπεϊτάρ (vid)

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ

i

© PrtScr

Οι αντιδράσεις του Λουτσέσκου και το χειροκρότημα της εξέδρας: Η παρακάμερα από το ΠΑΟΚ - Μπεϊτάρ (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:41 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:37 - 14.08.2024

Την παρακάμερα από το παιχνίδι εναντίον της Μπεϊτάρ δημοσίευσε ο ΠΑΟΚ, στην οποία ξεχώρισαν οι αντιδράσεις του «ασπρόμαυρου» πάγκου αλλά και της εξέδρας στις χαμένες ευκαιρίες.

Στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς της σεζόν για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, ΠΑΟΚ και Μπεϊτάρ έμειναν «άσφαιροι» στην Τούμπα (0-0) κι άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς του Ισραήλ. Το PAOK TV κατέγραψε όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες στην πρεμιέρα του «Δικεφάλου» στην Ευρώπη. 

Η παρακάμερα του συλλόγου αποτύπωσε τις αντιδράσεις της εξέδρας και του πάγκου, την «καυτή» ατμόσφαιρα σε όλη τη διάρκεια του ματς αλλά και το χαμένο πέναλτι του Σβαμπ.

Δείτε την παρακάμερα εδώ: 

Λουτσέσκου: «Η ομάδα μου μου έδωσε λόγο να έχω αυτοπεποίθηση»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τη Μπεϊτάρ (0-0) και παρά το αποτέλεσμα είπε πως η ομάδα του του έδωσε το λόγο να έχει αυτοπεποίθηση. Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός παρά το αποτέλεσμα δήλωσε πως η ομάδα του του έδωσε λόγο να έχει αυτοπεποίθηση ενώ για τη ρεβάνς είπε πως πλέον στο ποδόσφαιρο δεν παίζει ρόλο αν παίζεις εντός ή εκτός έδρας.

Για το παιχνίδι ο Ρουμάνος τεχνικός είπε τα εξής:

Για πρώτη φορά σε αυτή την περίοδο προετοιμασίας, η ομάδα μου μου έδωσε τον λόγο να έχω πολύ αυτοπεποίθηση, να την πιστέψω. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δώσαμε ενέργεια, δώσαμε μάχες απέναντι σε μία ομάδα που αμύνθηκε πάρα πολύ βαθιά. Εμείς είχαμε τα γνωστά μας προβλήματα με παίκτες που ήρθαν αργά, αλλά παρόλα αυτά η ομάδα μου μού έδωσε το έναυσμα να της έχω εμπιστοσύνη.

Για τη ρεβάνς ο Λουτσέσκου ανέφερε:

Σήμερα στο ποδόσφαιρο δεν παίζει ρόλο το εντός ή εκτός έδρας. Οι ομάδες αυτές θα είναι και δεν θα αλλάξουν. Εμείς θα αγωνιστούμε κι είμαι χαρούμενος που η ομάδα μου μου πήρε κάποιες ανησυχίες που είχα πριν.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το γήπεδο της Τούμπας δεν έλειψαν και τα... ευτράπελα. Τις τελευταίες ώρες στα social media κυκλοφορεί βίντεο από τη στιγμή της έντασης μεταξύ των οπαδών της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και της αστυνομίας. Οι άνδρες των ΜΑΤ χτύπησαν τους Ισραηλινούς φιλάθλους, οι οποίοι κατευθύνονταν προς την πλευρά των επισήμων, σε μία προσπάθεια να μην ξεφύγει η ένταση που πήγε να δημιουργηθεί. Οι οπαδοί της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου προκάλεσαν νέα ένταση πετώντας πυρσό προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση, προκειμένου να ηρεμήσουν τα οξυμένα πνεύματα.