Η αναφορά της UEFA στον αήττητο ΠΑΟΚ της Ευρώπης

Χαρτς - ΠΑΟΚ

i

© Intime

Η αναφορά της UEFA στον αήττητο ΠΑΟΚ της Ευρώπης

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:03 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 14.08.2024

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στο Conference League, με την UEFA να κάνει ειδική αναφορά στο αήττητο σερί που έχει χτίσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ τα πήγε περίφημα στα προκριματικά του καλοκαιριού του Conference League, ενώ πλέον συνεχίζει την αήττητη πορεία του στους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στις έξι αναμετρήσεις κόντρα σε Μπεϊτάρ, Χάιντουκ και Χαρτς, το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου μέτρησε τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει πανηγυρικά την πρόκριση στους ομίλους, εκεί που μέχρι στιγμής ο Δικέφαλος βρίσκεται στην κορυφή έχοντας κάνει το 3/3.

Στην πρεμιέρα, οι «ασπρόμαυροι» αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Ελσίνκι στη Φινλανδία και πήραν μία σημαντική νίκη με ανατροπή (2-3). Μπορεί οι γηπεδούχοι να πήραν το προβάδισμα στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη άλλαξαν τα δεδομένα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντεσπόντοφ.

Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 2-1, με τον Κουλιεράκη να εξιλεώνεται από το λάθος του στο γκολ της ισοφάρισης και να χαρίζει το τρίποντο με... buzzer beater.

Τέλος, στην πρόσφατη αναμέτρηση της Σκωτίας κόντρα στην Αμπερντίν, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, ωστόσο με μία επική ανατροπή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης πήρε ακόμη μία νίκη (2-3).

Με αφορμή το εκρηκτικό ξεκίνημα του Δικεφάλου στην Ευρώπη, η UEFA παρουσίασε τις τρεις αήττητες ομάδες μέχρι στιγμής στο Conference League, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην σχετική λίστα μαζί με τη Φενερμπαχτσέ και τη Βικτόρια Πλζεν.

Sportal Monday Live: Άτλας στο ΣΕΦ ο Μήτογλου, νίκη - δήλωση της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ και το σόου Ποντένσε στην Κρήτη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!