Στη διάθεση του Λουτσέσκου ο Κουλιεράκης
i

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης/ ©Intime

Στη διάθεση του Λουτσέσκου ο Κουλιεράκης

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:16 - 07.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:07 - 20.08.2024

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του πρώτου ημιτελικού με την Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας. Την τακτική δούλεψε κυρίως ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην προπόνηση της Τρίτης (7/2).

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του ματς με την Λαμία την Πέμπτη (9/2) στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας

Η προπόνηση της Τρίτης (7/2) στη Νέα Μεσημβρία περιλάμβανε κυρίως τακτική. Οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά» μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια κατοχής δούλεψαν σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού μέσα από ασκήσεις. Στο τελευταίο κομμάτι ο κάθε παίκτης έκανε ειδικό σετ ασκήσεων. 

Ο ΠΑΟΚ θα έχει αρκετούς απόντες στο ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας., καθώς ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Τάισον , όπως και οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Τόμας Μουργκ . Ο Λευτέρης Λύρατζης και ο Γιάσμιν Κούρτιτς έκαναν ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα. Οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Νίκολας Κουαλιάτα έκαναν θεραπεία. Το ευχάριστο για τους «ασπρόμαυρους» είναι ότι η μαγνητική του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη ήταν καθαρή.