«Η χειρότερη δυνατή κλήρωση για τη Μάλμε ο ΠΑΟΚ - Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν την πιο ακριβή ομάδα»

Παίκτες ΠΑΟΚ

i

© Intime

«Η χειρότερη δυνατή κλήρωση για τη Μάλμε ο ΠΑΟΚ - Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν την πιο ακριβή ομάδα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:12 - 22.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:13 - 22.07.2024

Οι Σουηδοί δεν υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την κλήρωση που προέκυψε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η επιστροφή στην ευρωπαϊκή δράση για τον ΠΑΟΚ πλησιάζει!

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας 2023-24, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League ως ισχυρή, εκεί που θα κοντραριστεί με την Μπάνια Λούκα.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, σε περίπτωση που ο Δικέφαλος ξεπεράσει το εμπόδιο των Βόσνιων, στον 3ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή του Μάλμε (Σουηδία) - Κλάκσβικ (Νήσοι Φερόες). Eκτός έδρας το πρώτο ματς στις 8 Αυγούστου και μία εβδομάδα μετά η ρεβάνς στην Τούμπα.

Από την πλευρά τους, οι Σουηδοί δεν υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο την πιθανότητα να βρουν τον ΠΑΟΚ στον επόμενη φάση του Champions League, καθώς τα ΜΜΕ της χώρας έκαναν λόγο για τη «χειρότερη δυνατή κλήρωση».

«Οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν με διαφορά η ομάδα με τον υψηλότερο συντελεστή που μπορούσε να βρεθεί στον δρόμο της Μάλμε. Πέρσι βρέθηκε στα προημιτελικά του Conference League, νίκησε δύο φορές την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο ΠΑΟΚ επίσης έχει την πιο ακριβή ομάδα μεταξύ των ομάδων που θα μπορούσαν να προκύψουν από την κλήρωση», ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Να θυμίσουμε πως αν ο Δικέφαλος δεν ξεπεράσει το εμπόδιο των Βόσνιων, θα αποχαιρετήσει την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον ηττημένο του ίδιου ζευγαριού (Μάλμε - Κλάκσβικ) στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για τις 8 Αυγούστου και 15 του ίδιου μήνα.