Έκρηξη συναισθημάτων στον ΠΑΟΚ: Η αγκαλιά Βιεϊρίνια με τον Τάισον που γλίτωσε το ατύχημα, η αφιέρωση του Ζίβκοβιτς και ο Ιβάν Σαββίδης (vid)

Έκρηξη συναισθημάτων στον ΠΑΟΚ: Η αγκαλιά Βιεϊρίνια με τον Τάισον που γλίτωσε το ατύχημα, η αφιέρωση του Ζίβκοβιτς και ο Ιβάν Σαββίδης (vid)

Sportal newsroom 18:37 - 16.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:49 - 29.05.2024

Τα συναισθήματα ξεχείλιζαν στον ΠΑΟΚ μετά τον θρίαμβο με 4-1 επί του Παναθηναϊκού. Οι πανηγυρισμοί και το ξέσπασμα στον πάγκο και η παραλίγο σύγκρουση του Τάισον με την κάμερα!

Ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε στην Τούμπα επί του Παναθηναϊκού με 4-1 και σε συνδυασμό με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ πέρασε στην κορυφή.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά κρατάει πλέον την τύχη στα χέρια του και απέχει ένα τρίποντο, 90 λεπτά από τον τίτλο. Αρκεί να νικήσει στην έδρα του Άρη την ερχόμενη Κυριακή.

Στην Τούμπα, ωστόσο, την Τετάρτη υπήρξε έκρηξη συναισθημάτων. Στο γκολ του Τάισον ο πάγκος ξέσπασε, ενώ ο Βραζιλιάνος στον πανηγυρισμό του ντρίμπλαρε, όπως κάνει με τους αντιπάλους του και την κάμερα. Την απέφυγε, διαφορετικά θα είχε ένα μικρό ατύχημα.

Όσο για τον πάγκο. Στο 1-0 πρωτοφανές ξέσπασμα. Στο 2-0 ανακούφιση. Μεσολάβησε, όμως, το 2-1 του Γερεμέγεφ. Το άγχος δεν λύγισε τον ΠΑΟΚ. Ο αρχηγός του, η σημαία του, ο Βιεϊρίνια έκανε με τρομερό κοντρόλ κι εκτέλεση το 3-1 και κλείδωσε τη νίκη.

Τότε ξέσπασαν όλοι. Ο Τάισον έκανε σπριντ από τον πάγκο για να αγκαλιάσει τον συμπαίκτη και φίλο του. Όλοι πανηγύριζαν σαν τρελοί. Το 4-1 ήταν απλά το τελικό ξέσπασμα στο πάρτι. Ο κόσμος φυσικά δεν παρέλειψε να φωνάξει ρυθμικά το όνομα του ανθρώπου που συνδύασε τη δυναμική του συλλόγου με χρήμα. Κι αποθέωσε τον Ιβάν Σαββίδη.

Στο φινάλε ο Βιεϊρίνια δέχθηκε τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του κι αγκαλιάστηκε με τον αδερφικό του φίλο πλέον, τον Τάισον. Ο Ζίβκοβιτς πανηγύριζε δείχνοντας μία «φουσκωμένη» κοιλίτσα, αφού με τη σύντροφό του περιμένουν παιδί.

Και η Τούμπα την ίδια ώρα στις φλόγες. Με τον Βιεϊρίνια οργανωτή.

Δείτε την απολαυστική παρακάμερα του ΠΑΟΚ διάρκειας 14 λεπτών!