Η απάντηση του Ιβάν Σαββίδη στον Μάριο Ηλιόπουλο για τις δηλώσεις του: «Είναι πολύ νέος ακόμα στο ποδόσφαιρο...»

Ιβαν Σαββίδης και Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Η απάντηση του Ιβάν Σαββίδη στον Μάριο Ηλιόπουλο για τις δηλώσεις του: «Είναι πολύ νέος ακόμα στο ποδόσφαιρο...»

Μάνος Τσαλγατίδης 13:40 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:56 - 21.10.2024

Ο Ιβάν Σαββίδη, στην καθιερωμένη σύσκεψη την επόμενη των αγώνων, πήρε θέση για όσα έγιναν στην «OPAP Arena» και σχολίασε τις δηλώσεις του Μάριου Ηλιόπουλου.

Όπως κάθε Δευτέρα μετά τα ματς, υπήρξε η κλασική τηλεδιάσκεψη των ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη για ενημέρωση. Ο ισχυρός άνδρας των «ασπρόμαυρων» ζήτησε να ενημερωθεί για όσα συνέβησαν μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena», τι προκάλεσε την ένταση και για τα όσα ακολούθησαν.

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε να ετοιμαστεί μια καταγγελία στον αρμόδιο υπουργό για την ανησυχητικά αυξανόμενη αυθαίρετη βία της Αστυνομίας που ξεκινάει από το γήπεδο της Τούμπας και καταλήγει σε επιθέσεις σε εκπροσώπους της ομάδας.

Ηλιόπουλος: «Η προβοκατόρικη συμπεριφορά με ψευτομαγκιές Λουτσέσκου και κομματιού του ΠΑΟΚ δείχνουν το επίπεδό τους»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:24 - 21.10.2024

Ηλιόπουλος: «Η προβοκατόρικη συμπεριφορά με ψευτομαγκιές Λουτσέσκου και κομματιού του ΠΑΟΚ δείχνουν το επίπεδό τους»

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος εξαπέλυσε κεραυνούς προς τη μεριά του ΠΑΟΚ, μετά τα όσα συνέβησαν με τον Ραζβάν Λουτσέσκου με τη λήξη του αγώνα στην «OPAP Arena».

Οπως επίσης, ο Ιβάν Σαββίδης, ζήτησε να στηριχθεί ο Ράζβαν Λουτσέσκου από την επίμονη στοχοποίησή του, τις επιθέσεις που δέχεται επειδή δεν αφήνει να ξεχαστεί η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και προφανώς τη συμπεριφορά του δεν μπορεί να την υποδεικνύει κανείς αντίπαλος υπάλληλος ή ποδοσφαιριστής.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις τοποθετήσεις του Μάριου Ηλιόπουλου, και όπως είπε χαρακτηριστικά στους συνεργάτες του «είναι πολύ νέος στο ποδόσφαιρο ακόμη και οφείλουμε να του δώσουμε το χρόνο να ενημερωθεί για την πρόσφατη ιστορία της ομάδας του και ότι θα αντιληφθεί για το τι πρέπει να είναι περήφανος και για το τι να αισθανθεί ντροπή» και συμπλήρωσε:

«Βασικά χαρακτηριστικά των προσφύγων είναι η μνήμη και η δυνατότητα να γυρίζουν σελίδα και να μεγαλουργούν από την αρχή. Εμείς ζούμε και με τις δυο βασικές αυτές αρχές».