Χωρίς Μπράντον Τόμας ο ΠΑΟΚ στην Ιρλανδία - Για τελευταία φορά στην αποστολή ο Κουλιεράκης

Κουλιεράκης - Σβαμπ

i

© Intime

Χωρίς Μπράντον Τόμας ο ΠΑΟΚ στην Ιρλανδία - Για τελευταία φορά στην αποστολή ο Κουλιεράκης

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:33 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:34 - 27.08.2024

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για τη ρεβάνς με τη Σάμροκ Ρόβερς.

Ο ΠΑΟΚ ήταν επιβλητικός κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς κι «αγκάλιασε» τους ομίλους του Europa League.

Στο πρώτο ματς της Τούμπας απέναντι στους Ιρλανδούς, οι πρωταθλητές Ελλάδας έστησαν ένα ατελείωτο πάρτι χάρη στα γκολ των Τάισον, Κωνσταντέλια και Μπάμπα, ενώ το αυτογκόλ στο φινάλε του πρώτου μέρους έδωσε τη λύση (4-0).

Όσον αφορά στη ρεβάνς που είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους επί ελληνικού εδάφους και ο Ράζβαν Λουτσέσκου γνωστοποίησε την αποστολή, στην οποία βρίσκεται για τελευταία φορά ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης.

Αντιθέτως, εκτός έμεινε ο τραυματίας Μπράντον Τόμας.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτάρσκι , Τσιφτσής , Μπαλωμένος , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Όττο , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Θυμιάνης , Καμαρά , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Τισουντάλι , Τσάλοφ

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ένα τελευταίο βήμα πριν το League Phase του UEFA Europa League. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς και θέλει να ολοκληρώσει τη δουλειά που ξεκίνησε πριν μια εβδομάδα στην Τούμπα για να πανηγυρίσει την πρόκριση.

Το παιδί που η μάνα του τον ήθελε τενίστα, αλλά εκείνος έγινε ένας ποδοσφαιριστής πολλών εκατομμυρίων
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:00 - 20.08.2024

Το παιδί που η μάνα του τον ήθελε τενίστα, αλλά εκείνος έγινε ένας ποδοσφαιριστής πολλών εκατομμυρίων

Ο φόβος της μητέρας του που τον οδήγησε στο τένις, η μεγάλη απόφαση μόλις στα 14 του χρόνια, η ευκαιρία που άρπαξε από τα μαλλιά και η σκληρή δουλειά που έφερε τη... δικαίωση.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν τη δεύτερη μάχη στο Tallaght Stadium, περιελάμβανε αρχικά κάποιες ασκήσεις φυσικής κατάστασης, στη συνέχεια δουλειά στο τακτικό κομμάτι και στο φινάλε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.Ο Μπράντον Τόμας είναι ο μόνος παίκτης στον οποίο δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου για το παιχνίδι στο Δουβλίνο.

O Ισπανός συνέχισε με θεραπεία προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που έχει στη δεξιά ποδοκνημική.Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Κοτάρσκι , Τσιφτσής , Μπαλωμένος , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Όττο , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Θυμιάνης , Καμαρά , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Τισουντάλι , Τσάλοφ».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!