Χωρίς Βιεϊρίνια και Κοτάρσκι η αποστολή του ΠΑΟΚ για Πανσερραϊκό

Παίκτες ΠΑΟΚ

i

© Intime

Χωρίς Βιεϊρίνια και Κοτάρσκι η αποστολή του ΠΑΟΚ για Πανσερραϊκό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:55 - 16.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:34 - 14.08.2024

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και είναι έτοιμος για την πρώτη από τις δύο «μάχες» με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά την εύκολη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, άπαντες στον ΠΑΟΚ στρέφουν την προσοχή τους στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Πανσερραϊκό για την προημιτελική φάση του θεσμού, με την πρώτη αναμέτρηση στις Σέρρες να είναι προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη (17/1, 17:00).

Οι ασπρόμαυροι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με τον Ρουμάνο τεχνικό να ανακοινώνει την αποστολή, από την οποία απουσιάζει ο αρχηγός της ομάδας, Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο Κοτάρσκι αλλά και ο Λευτέρης Λύρατζης που είναι έτοιμος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

«Ήρθε η ώρα της πρώτης μάχης της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2023-24. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το απόγευμα της Τρίτης (16.01) και ταξιδεύει στις Σέρρες. Η τελευταία πρόβα της ομάδας διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία. 

Ο προπονητής δούλεψε κατά κύριο λόγο με τους παίκτες στο τακτικό κομμάτι με έμφαση στην ανάπτυξη, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή. 

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος , Σάστρε , Κεντζιόρα Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα , Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας».