«Μισός» ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα με Πανσερραϊκό - Η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

«Μισός» ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα με Πανσερραϊκό - Η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:42 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:43 - 16.08.2024

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα της σεζόν 2024-25.

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του στην Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Λουτσέσκου καλείται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά τον πικρό αποκλεισμό από τη Μάλμε και το επόμενο εμπόδιο ακούει στο όνομα Πανσερραϊκός (17/8, 20:00).

Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, με τον Ρουμάνο τεχνικό να γνωστοποιεί τα ονόματα της αποστολής μετά το φινάλε της προπόνησης.

Εκτός «μάχης» για την πρεμιέρα έμειναν οι Τάισον, Μπάμπα, Ότο, Κοτάρσκι και Μιχαηλίδης.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσιφτσής , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Κεντζιόρα , Νάσμπεργκ , Κουλιεράκης , Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης , Καμαρά , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μουργκ , Σορετίρε , Κωνσταντέλιας , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Τισουντάλι , Μπράντον , Τσάλοφ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ολοκλήρωσε την διήμερη προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό για την πρεμιέρα της Stoiximan Super League 2024-25 και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να πάρει το πρώτο τρίποντο στο νέο πρωτάθλημα.

Παίκτης της Βόλφσμπουργκ ο Κουλιεράκης: Παίζει με Σάμροκ και πετά για Γερμανία - Αυτό είναι το οικονομικό deal με τον ΠΑΟΚ!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:24 - 16.08.2024

Παίκτης της Βόλφσμπουργκ ο Κουλιεράκης: Παίζει με Σάμροκ και πετά για Γερμανία - Αυτό είναι το οικονομικό deal με τον ΠΑΟΚ!

Μετά τα ματς του ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ Ρόβερς ο νεαρός αμυντικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Bundesliga με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ.

Η τελευταία πρόβα της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Παρασκευής (16.8) περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις. Ο Κοτάρσκι συνέχισε με θεραπεία, καθώς έχει ακόμα ράμματα στο χέρι, ενώ θεραπεία έκανε κι ο Τάισον . Ο Γιόνι Όττο ακολούθησε μέρος της προπόνησης στο πλαίσιο σταδιακής επανένταξης στους κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Μπάμπα έκανε ένα κομμάτι από το πρόγραμμα της ομάδας και μετά ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους εξής παίκτες για τη μάχη με τον Πανσερραϊκό: Τσιφτσής , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Κεντζιόρα , Νάσμπεργκ , Κουλιεράκης , Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης , Καμαρά , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μουργκ , Σορετίρε , Κωνσταντέλιας , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Τισουντάλι , Μπράντον , Τσάλοφ».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!