Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με την Μπόρατς

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με την Μπόρατς

Sportal newsroom 15:24 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:24 - 30.07.2024

Γνωστή έγινε η αποστολή που θα έχει μαζί του ο Ράζβαν Λουτσέσκου για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπόρατς στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τη ρεβάνς με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ταξιδεύει λοιπόν στη Βοσνία για να υπερασπιστεί το υπέρ της 3-2 από το παιχνίδι στην Τούμπα και να πάρει την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε γνωστή την τελική αποστολή για το ματς με την Μπόρατς. Όπου σε αυτήν βρίσκονται όλα τα... όπλα του Ρουμάνου που θα παίξουν για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότo, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Θυμιάνης, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ , Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.