ΠΑΟΚ για την επέτειο της Τούμπας: «Σαν σήμερα το 1959 άνοιξε τις πόρτες της - 65 χρόνια μεγαλείου»

Τούμπα

i

© Intime

ΠΑΟΚ για την επέτειο της Τούμπας: «Σαν σήμερα το 1959 άνοιξε τις πόρτες της - 65 χρόνια μεγαλείου»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:44 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:45 - 06.09.2024

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ξέχασε την Τούμπα, η οποία σήμερα συμπληρώνει 65 χρόνια ζωής.

Η Τούμπα αποτελεί το «σπίτι» του ΠΑΟΚ και σήμερα έχει... γενέθλια. Όπως γνωστοποίησαν οι ασπρόμαυροι μέσα από τα social media, το ιστορικό γήπεδο άνοιξε σαν σήμερα το 1959 για πρώτη φορά τις πόρτες του.

Αναλυτικά η ανάρτηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Σαν σήμερα το 1959 άνοιξε τις πόρτες της κι έκτοτε φιλοξενεί τις χαρές μας, τις λύπες μας, τα γέλια μας, τα δάκρυα μας. Στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό και την καρδιά μας!

65 χρόνια Τούμπα! 65 χρόνια μεγαλείου!».

Τα ξεχωριστά γενέθλια του Γιαννάκη πριν το ταξίδι στις ΗΠΑ: Η υπόσχεση του Λουτσέσκου και η έκπληξη των παικτών του ΠΑΟΚ (vid)

Ο μικρός Γιαννάκης είχε τα γενέθλιά του κι έζησε μία αξέχαστη μέρα. Ο πιστός φίλος του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και γιόρτασε μαζί με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι του ετοίμασαν μία μεγάλη έκπληξη.

Μάλιστα, ο Ρουμάνος τεχνικός του έκανε δώρο το μπουφάν, τα γάντια και τον χαρακτηριστικό σκούφο του, όπως του είχε υποσχεθεί πως θα πράξει μετά το πέρας της περσινής σεζόν, ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια του έδωσε έναν σταυρό για να τον συνοδεύει στο επερχόμενο ταξίδι στις ΗΠΑ και στον δύσκολο αγώνα που τον περιμένει για να μπορέσει να περπατήσει ξανά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!