Κουλιεράκης: «Δάσκαλος ο Λουτσέσκου, προτεραιότητα ο ΠΑΟΚ»

Κουλιεράκης: «Δάσκαλος ο Λουτσέσκου, προτεραιότητα ο ΠΑΟΚ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:28 - 20.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:34 - 29.05.2024

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μίλησε για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το μέλλον του.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο νεαρός στόπερ είχε τεράστια εξέλιξη, αλλά δεν ήταν παρών λόγω καρτών στον τελικό τίτλου με τον Άρη. Αυτό φυσικά δεν τον εμπόδισε να πανηγυρίσει με την ψυχή του το επίτευγμα της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova και στην εκπομπή Monday FC:

«Το απόλαυσα με όλη μου την ψυχή. Ήταν έντονες στιγμές, ανεπανάληπτες και θα τις θυμάμαι για πάντα.

Πριν το ματς με την ΑΕΚ ακόμα το πιστεύαμε παρά την ισοπαλία στη Λαμία. Δεν είχε κριθεί ακόμα και τότε, είχαμε τέσσερα ματς. Οι ελπίδες μετά από κάθε νίκη αυξάνονταν. Είχαμε θέληση για τον τίτλο. Ποτέ δεν χάθηκε η θέληση και η ελπίδα μας.

Ήταν η τελευταία στροφή του πρωταθλήματος, ξέραμε ότι θέλαμε τέσσερις νίκες κι αυτό κάναμε».

Για τον τρόπο που αγωνιζόταν ο ΠΑΟΚ:

«Είχαμε την ευχέρεια φέτος να κυριαρχούμε στο παιχνίδι και με την μπάλα ή και χωρίς. Έχουμε καλούς παίκτες, χτυπήσαμε και στις αντεπιθέσεις. Εμάς μας ένοιαζε το αποτέλεσμα και αυτό κυνηγούσαμε».

Για τον Λουτσέσκου:

«Είναι δάσκαλος για εμάς. Δουλεύω μαζί του δύο χρόνια, μαθαίνω πολλά εντός και εκτός γηπέδου. Είναι ευλογία να τον έχουμε προπονητή μας».

Για την ισοπαλία στη Λαμία:

«Ήταν ένα αρνητικό αποτέλεσμα, που ουσιαστικά μας άλλαξε. Άλλαξε κάτι μέσα μας. Δείξαμε πως όταν παίζουμε χωρίς δεύτερη ευκαιρία, παίζουμε καλύτερα. Θεωρώ πως ενώ ήταν κακό αποτέλεσμα, μας έκανε καλό και φτάσαμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτοί που δεν μας πίστεψαν, μας έκανε να πεισμώσουμε».

Για το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα:

«Μακάρι κάθε χρόνο να είναι έτσι το πρωτάθλημα. Ανταγωνιστικά και να τα διεκδικούν τόσες ομάδες. Αυτό κάνει καλό και στην Εθνική και στην Ευρώπη που έχουμε πιο ανταγωνιστικές ομάδες. Για παράδειγμα, η φάση του Ανσαριφάρντ μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα. Αλλά αυτό που πετύχαμε έχει να κάνει με νοοτροπία νικητή κι αυτό είναι ένα τεράστιο επίτευγμα».

Για τον Τάισον:

Ιβάν Σαββίδης: «Δώσατε χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους, μάλωσα τον κορυφαίο Γκαγκάτση» - Το μπράβο στον Λουτσέσκου και το μήνυμα στον γιο του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:08 - 20.05.2024

Ιβάν Σαββίδης: «Δώσατε χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους, μάλωσα τον κορυφαίο Γκαγκάτση» - Το μπράβο στον Λουτσέσκου και το μήνυμα στον γιο του

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης μίλησε στη γιορτή για την κατάκτηση του τίτλου στους παίκτες και αναφέρθηκε και στους Λουτσέσκου, Γκαγκάτση.

«Είμαι ευλογημένος να παίζω με τον Τάισον και τον Βιεϊρίνια. Να είναι σε τέτοια ηλικία και να έχουν τέτοια δίψα. Ο Τάισον έδειξε στο γήπεδο τι παίκτης είναι και τι άνθρωπος. Είμαι τυχερός που τον έχω συμπαίκτη μου».

Για τις φήμες που ακούγονται για το εξωτερικό: «Έχω ακούσει πολλά, έχω διαβάσει πολλά, έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και το μέλλον μου είναι εδώ. Αν προκύψει κάτι θα το δούμε το καλοκαίρι. Προτεραιότητά μου είναι ο ΠΑΟΚ».