Η ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ για τα ματς με τη Σάμροκ Ρόβερς

Ραζβάν Λουτσέσκου

i

©Intime

Η ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ για τα ματς με τη Σάμροκ Ρόβερς

Sportal newsroom 23:34 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:35 - 16.08.2024

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε τη λίστα με τα ονόματα που μπορούν να αγωνιστούν στις αναμετρήσεις με τη Σάμροκ Ρόβερς για τα playoffs του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να συνεχίσει στο Champions League, καθώς γνώρισε έναν πικρό αποκλεισμό απέναντι στη Μάλμε.

Μπορεί οι πρωταθλητές Ελλάδας να είπαν «αντίο» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όμως πλέον θα αγωνίζονται στο Europa League. Εκεί που θα κοντραριστούν με τη Σάμροκ Ρόβερς στα playoffs, με φόντο την πρόκριση στους ομίλους.

Πριν από λίγο, η ασπρόμαυρη ΠΑΕ γνωστοποίησε την ευρωπαϊκή λίστα ενόψει των αναμετρήσεων με τους Ιρλανδούς, η οποία έχει προσθαφαιρέσεις. Συγκεκριμένα, εκτός βρίσκονται οι Νάσμπεργκ, Σορετίρε, Εκόνγκ (είναι έτοιμος να γίνει κάτοικος Σαουδικής Αραβίας), ενώ απεναντίας συμπεριλήφθηκε ο Ράφα Σοάρες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς δήλωσε στην UEFA η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Λίστα Α Μπάμπα , Μπαλωμένος , Τάισον , Καμαρά , Όττο , Τσάλοφ , Ντεσπόντοφ , Κεντζιόρα , Κωνσταντέλιας , Κοτάρσκι , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Μουργκ , Οζντόεφ , Σάστρε , Σβαμπ , Ράφα Σοάρες , Ταλιχμανίδης , Μπράντον , Θυμιάνης , Τισουντάλι , Τσιφτσής , Τσιγγάρας , Βιεϊρίνια , Α.Ζίβκοβιτς .

Λίστα Β Φίλων, Γκούμας, Κωττάς, Μοναστηρλής , Ρούμιαντσεβ, Σμυρλής, Τασιούρας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!