Η... φωτιά που άναψαν οι Βούλγαροι με Ντεσπόντοφ και η αλήθεια

Κίριλ Ντεσπόντοφ

i

©Intime

Η... φωτιά που άναψαν οι Βούλγαροι με Ντεσπόντοφ και η αλήθεια

Μάνος Τσαλγατίδης 13:33 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:41 - 09.10.2024

Τι ισχύει για τον Βούλγαρο εξτρέμ τoυ ΠΑΟΚ.

Το δημοσίευμα από τη Βουλγαρία αναφορικά με το μέλλον του Κίριλ Ντεσπόντοφ, σήκωσε αρκετή «σκόνη», με τους συμπατριώτες του να υποστηρίζουν πως ο ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών «ψάχνεται», ενόψει του ερχόμενου Ιανουαρίου.

Ωστόσο η αλήθεια είναι αρκετά διαφορετική. Είναι προφανές πως ο Βούλγαρος εξτρέμ θα ήθελε να αγωνίζεται περισσότερο, όπως άλλωστε και όλοι οι ποδοσφαιριστές, αλλά από αυτό μέχρι τις τάσεις φυγής, υπάρχει απόσταση.

Την ίδια ώρα, από την πλευρά του Δικεφάλου «σβήνουν» τη συγκεκριμένη... φωτιά που επιχείρησαν να ανάψουν τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως ο ποδοσφαιριστής είναι κομμάτι του ρόστερ.

Άλλωστε, ο Ράζβαν Λουτσέσκου υπολογίζει τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, κάτι που του το έχει πει και σχετική κουβέντα.

Δείγμα του ότι ο ΠΑΟΚ και η τεχνική ηγεσία υπολογίζουν τον Βούλγαρου εξτρέμ είναι ότι στο τελευταίο κομμάτι της μεταγραφικής περιόδου απορρίφθηκε πρόταση για την παραχώρησή του.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το τι θα φέρει το μέλλον, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ντεσπόντοφ υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή, ενώ και ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να κερδίσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα.

Θυμίζουμε πως το δημοσίευμα ανέφερε:

«Ο αρχηγός της Εθνικής Βουλγαρίας ψάχνει, ήδη, ομάδα για να ενταχθεί κατά τη χειμερινή διακοπή.

Είναι αναπληρωματικός στον ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό και αυτό δεν του αρέσει Έχει επικοινωνήσει με το πορτογαλικό πρακτορείο που τον εκπροσωπεί για να τον βοηθήσει να βρει επιλογή για τη μεταγραφή του εκτός Ελλάδας».