Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Η Γαλατασαράι πιέζει τη Μπριζ και για τον Ονιεντίκα!

Ο Ονιεντίκα σε μονομαχία με τον Σβαμπ

i

©intime

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Η Γαλατασαράι πιέζει τη Μπριζ και για τον Ονιεντίκα!

Γιώργος Σακελλαρίου 21:58 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:37 - 11.09.2024

Η Γαλατασαράι είναι ασταμάτητη και μετά τον Ζαλέφσκι από Ρόμα επιχειρεί να πάρει και τον Ονιεντίκα από τη Μπριζ.

Η Γαλατασαράι έχει πάρει φόρα και μετά τον Οσίμεν από τη Νάπολι και τον Γιάκομπς από τη Μονακό έχει κλείσει τον διεθνή Πολωνό εξτρέμ Ζαλέφσκι.

Σύμφωνα με τον Βέλγο ρεπόρτερ Σάσα Ταβολιέρι, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του Europa League, έχει συμφωνήσει και με τον Ράφαελ Ονιεντίκα. Τον 23χρονο διεθνή Νιγηριανό μέσο της Μπριζ, ο οποίος ήταν και πέρσι αντίπαλος του Δικεφάλου με την Μπριζ στο Conference League.

«Η Γαλατασαράι έφτασε σε συμφωνία στους προσωπικούς όρους με τον Ράφαελ Ονιεντίκα για συμβόλαιο 5 ετών! Η τουρκική ομάδα έκανε προσφορά στην Μπριζ, η οποία απορρίφθηκε, αλλά ο Ονιεντίκα θέλει να πάει στην Τουρκία και ζήτησε από τη Μπριζ να βρεθεί λύση».

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, αυτός ο ποιοτικός μέσος, που έχει συμβόλαιο έως το 2027 με τους Βέλγους να βρεθεί και πάλι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Θα είναι η τρίτη φορά, αφού στο παρελθόν έπαιξε κόντρα στους Θεσσαλονικείς και με τη Μίντιλαντ! Αλλά αυτή τη φορά θα δει το ματς με την εξέδρα, αν γίνει η μεταγραφή, αφού δηλώθηκε η λίστα στην UEFA.

Μπορεί η Γαλατασαράι, λοιπόν, να μην κατάφερε να προκριθεί στο League Stage του Champions League, όμως είναι τρομερά δραστήρια στο μεταγραφικό κομμάτι. Πέρα από τις πωλήσεις, οι Τούρκοι έχουν προχωρήσει και σε σπουδαίες αγορές, με τελευταία εκτός απροόπτου του Νικόλα Ζαλέφσκι.

Ο 22χρονος ταλαντούχος εξτρέμ της Ρόμα, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2025, θέλει να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του κι όπως όλα δείχνουν θα έχει αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, μόνο κι αυτός δεν θα παίξει εναντίον του.

Ο ίδιος φαίνεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Τούρκους, οι οποίοι του δίνουν συμβόλαιο έως το 2028. Συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ρόμα, ο Ζαλέφσκι έχει μετρήσει 109 συμμετοχές, με απολογισμό 2 γκολ και 7 ασίστ. Πρόκειται για έναν διεθνή Πολωνό ποδοσφαιριστή, με συμμετοχές στο πρόσφατο Euro 2024.

Η Γαλατασαράι να θυμίσουμε ότι πούλησε τον Ακτούρκογλου στην Μπενφίκα κι έβαλε στα ταμεία της 11 εκατ. ευρώ.