Η κουβέντα Σαββίδη - Κωνσταντέλια πριν από το «όχι» του ΠΑΟΚ στην Μπενφίκα - Ποια η στάση του παίκτη

Η κουβέντα Σαββίδη - Κωνσταντέλια πριν από το «όχι» του ΠΑΟΚ στην Μπενφίκα - Ποια η στάση του παίκτη

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:06 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:41 - 04.09.2024

Ο Ιβάν Σαββίδης κι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας συνομίλησαν πριν ο διοικητικός ηγέτης του Δικεφάλου απορρίψει την πρόταση της Μπενφίκα για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό.

Όπως ενημερωθήκατε από το Sportal ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης απέρριψαν ακόμα μια πρόταση για τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Αυτή τη φορά ήταν σειρά της πορτογαλικής Μπενφίκα να ακούσει τη λέξη «όχι» από τα χείλη του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου.

Οι Πορτογάλοι έστειλαν μια εξαιρετική πρόταση, που μεταφράζεται σε 20 εκατομμύρια συν 10% ποσοστό μεταπώλησης, αλλά και αυτή είχε την ίδια κατάληξη με αυτές των Σάλτσμπουργκ και Χιρόνα.

Θυμίζουμε πως οι Αυστριακοί είχαν προτείνει στον ΠΑΟΚ 17.5 εκατομμύρια συν ποσοστό μεταπώλησης, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον διεθνή μεσοεπιθετικό, ενώ οι Ισπανοί 19 εκατομμύρια συν ποσοστό μεταπώλησης, θεωρώντας πως έτσι θα δελεάσουν τον Δικέφαλο και το... αφεντικό του για να αποχωριστούν τo wonderkid τους.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως τη δεδομένη στιγμή ο Ιβάν Σαββίδης τονίζει πως ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δεν πωλείται. (τον Γενάρη ή το καλοκαίρι αυτό μπορεί να αλλάξει, αλλά μιλάμε για το τώρα) Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής και ο διοικητικός ηγέτης των «ασπρόμαυρων» στη συνομιλία που είχαν πριν πάρουν την κοινή απόφαση να απορρίψουν την πρόταση της Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ είχαν μια ιδιαίτερα συναισθηματική κουβέντα όπου δόθηκαν κάποιες υποσχέσεις που όπως φαίνεται θα τηρηθούν και από τις δύο πλευρές.

Ο Ιβάν Σαββίδης από τη πλευρά του μίλησε για αναπροσαρμογή συμβολαίου με εμφανώς καλύτερους όρους, ενώ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας τόνισε πως θα σεβαστεί τις επιθυμίες του κλαμπ, καθώς ο ΠΑΟΚ είναι το... σπίτι του. Έτσι, ακόμα και το «όχι» του ΠΑΟΚ στην Μπενφίκα δεν έδειξε να τον επηρεάζει, αφού γνωρίζει πως ο σύλλογος θέλει το καλύτερο για αυτόν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!