Και τώρα... Μάλμε

Τσάλοφ

i

© PAOK FC

Και τώρα... Μάλμε

Sportal newsroom 22:20 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:21 - 13.08.2024

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για την πρώτη «μάχη» με τη Μάλμε.

ΠΑΟΚ και Μάλμε έκαναν το καθήκον τους στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League και θα κοντραριστούν με φόντο τα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη Σουηδία στις 6 Αυγούστου (20:00), με τους πρωταθλητές Ελλάδας να ξεκινάνε την προετοιμασία τους μετά την επιστροφή από τη Βοσνία.

Όπως ανέφερε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, το ιατρικό δελτίο παραμένει λευκό, καθώς δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα από την πρόσφατη ρεβάνς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η πρώτη αποστολή της σεζόν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο ΠΑΟΚ με δύο νίκες ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπόρατς Μπάνια Λούκα, εξασφάλισε σίγουρη παρουσία σε ευρωπαϊκό όμιλο και πλέον στρέφει την προσοχή του στα παιχνίδια που έρχονται με τη Μάλμε, όπου θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα για τα αστέρια του UEFA Champions League 2024-25.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (02.08) περιελάμβανε πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης για τους βασικούς κόντρα στη Μπόρατς Μπάνια Λούκα, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στον τομέα της τακτικής, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.Προπονητικό ντεμπούτο για τους Φεντόρ Τσάλοφ και Σόλα Σορετίρε , που εντάχθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα.

Το ιατρικό δελτίο παραμένει λευκό, καθώς δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα από το παιχνίδι στη Βοσνία, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για να καταστρώσει τα πλάνα του για την επικείμενη μάχη στη Σουηδία. Το Σάββατο (03.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:30 στη Νέα Μεσημβρία».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!