Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ από το διπλό στο Περιστέρι (vid)
i

©intime

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ από το διπλό στο Περιστέρι (vid)

Sportal newsroom 17:06 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:06 - 02.09.2024

Δείτε όσα κατέγραψαν οι κάμερες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το διπλό στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε δύσκολα από το Περιστέρι, νικώντας τον Ατρόμητο με 2-1 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου τα βρήκε σκούρα κόντρα στους Περιστεριώτες, αλλά το γκολ του Μαντί Καμαρά στο 90ο λεπτό έδωσε τη νίκη στον Δικέφαλο, ο οποίος μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι μόνοι που έχουν κάνει το 3/3.

Νωρίτερα ο Ζίβκοβιτς είχε ανοίξει το σκορ για τον ΠΑΟΚ και ο Ουάρντα είχε ισοφαρίσει από τα έντεκα βήματα. Η κάμερα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ λοιπόν κατέγραψε τα όσα έγιναν στο Περιστέρι, δείχνοντας πλάνα από τον κόσμο του Δικεφάλου που έδωσε δυναμικό παρών στις εξέδρες του γηπέδου.

Ο Μπάμπα στο Sportal: «Δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ στο γκολ - Κρατάμε το τρίποντο και συνεχίζουμε»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:00 - 02.09.2024

Ο Μπάμπα στο Sportal: «Δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ στο γκολ - Κρατάμε το τρίποντο και συνεχίζουμε»

Ο Ράχμαν Μπάμπα μίλησε στο Sportal για το διπλό στο Περιστέρι, για την ακύρωση του δεύτερου τέρματος του Ζίβκοβιτς αλλά και για τους φίλους του ΠΑΟΚ που μετέτρεψαν το γήπεδο του Ατρόμητου σε μία... μικρή Τούμπα.

Στο τέλος της αναμέτρησης μάλιστα οι φίλοι του ΠΑΟΚ πανηγύρισαν τη νίκη μαζί με τους παίκτες, με τον Μαντί Καμαρά να είναι... οργανωτής.

Στο παιχνίδι μάλιστα υπήρξε μεγάλη ένταση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να έχουν παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης. Στο τέλος μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας την... έπεσαν στον διαιτητή λέγοντας, «Θα ντραπείς μ' αυτά που θα δεις ότι έκανες, κρίμα που δεν σου πέτυχε το Χ που προσπαθούσες τόσο».

Στον Δικέφαλο ήταν έξαλλοι με τις δύο φάσεις και έλεγαν ότι περιμένουν στην ανάλυση των φάσεων να ακούσουν για την ακύρωση του δεύτερου γκολ του Ζίβκοβιτς και για την διακοπή τριών αντεπιθέσεων με ανάποδα φάουλ, χωρίς να περιμένει την εξέλιξή τους και την εξέταση κατόπιν από VAR.