Η πωρωτική ομιλία του Σβαμπ στα αποδυτήρια: «Θα αφήσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη» (vid)

Στέφαν Σβαμπ - Καμαρά

i

©Intime

Η πωρωτική ομιλία του Σβαμπ στα αποδυτήρια: «Θα αφήσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:02 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:04 - 02.09.2024

Λίγο πριν τη σέντρα στο Περιστέρι, ο Στέφαν Σβαμπ έδωσε το σύνθημα για τη νίκη με μία πωρωτική ομιλία στα αποδυτήρια.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε του Ατρόμητου με 2-1 και έφτασε τους 9 βαθμούς, τους οποίους είχαν και οι Πειραιώτες το βράδυ του Σαββάτου (31/8) μετά την «τριάρα» (3-0) κόντρα στη Λαμία.

Βέβαια, το Περιστέρι είναι μια έδρα, η οποία παραδοσιακά είναι δύσκολη για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Γεγονός που γνωρίζουν οι περισσότεροι παίκτες των «ασπρόμαυρων».

Ο Σβαμπ στο Sportal: «Εννιά βαθμοί σε τρία ματς είναι μία πολύ καλή αρχή - Δεν θα πάμε για... τουρισμό στο Ολντ Τράφορντ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:00 - 02.09.2024

Ο Σβαμπ στο Sportal: «Εννιά βαθμοί σε τρία ματς είναι μία πολύ καλή αρχή - Δεν θα πάμε για... τουρισμό στο Ολντ Τράφορντ»

Ο Στέφαν Σβαμπ μίλησε στο Sportal για το διπλό του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, αλλά και για την κλήρωση του Europa League που στέλνει τους ασπρόμαυρους στο Ολντ Τράφορντ.

Κι γι' αυτό ο Στέφαν Σβαμπ, ως αρχηγός έδωσε το σύνθημα για τη νίκη, με μια από τις γνωστές πορωτικές ομιλίες του στα αποδυτήρια του γηπέδου, πριν τη σέντρα.

Ο Αυστριακός μέσος συγκέντρωσε όλους τους συμπαίκτες και τα μέλη της ομάδας, ζητώντας απ’ όλους να κάνουν τα πάντα για να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

«Είμαστε εδώ για το επόμενο βήμα και το επόμενο βήμα είναι η επόμενη νίκη. Συνεχίζουμε δυνατά, Κάθε ένας από εμάς θα πρέπει να αφήσουμε τη ψυχή μας στο γήπεδο, θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να αφήσουμε τον αγωνιστικό χώρο ως οι νικητές απόψε. Δεν έχει σημασία εάν θα παίξουμε φανταστικά ή θα παίξουμε σκ@τ@, θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς και θα επιστρέψουμε σπίτια μας για να ξεκουραστούμε», ήταν τα λόγια του Σβαμπ στους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!