Η πορωτική ομιλία του Σβαμπ στη Λεωφόρο: «Το έχουμε κάνει σε όλα τα γ… ευρωπαϊκά ματς!»
i

© Intime

Η πορωτική ομιλία του Σβαμπ στη Λεωφόρο: «Το έχουμε κάνει σε όλα τα γ… ευρωπαϊκά ματς!»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:17 - 02.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:22 - 13.08.2024

Ο Στέφαν Σβαμπ έδωσε το σύνθημα νίκης στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ πριν την σέντρα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε τεράστια νίκη στη Λεωφόρο.

Μετά την ήττα από τον Άρη στην πρεμιέρα των playoffs στη Stoiximan Superleague, ο ΠΑΟΚ έπρεπε να φύγει με αποτέλεσμα από την έδρα του Παναθηναϊκού για να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου.

Τα κατάφερε και φυσικά στο τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός Ράβζαν Λουτσέσκου, οι συνεργάτες του και φυσικά οι παίκτες του «Δικεφάλου» ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Πριν φτάσουμε στη μεγάλη τη νίκη του Δικεφάλου του βορρά και τους έξαλλους πανηγυρισμούς των παικτών και του προπονητικού τιμ, είχε προηγηθεί μία πορωτική ομιλία του Στέφαν Σβαμπ προς τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια πριν από τη σέντρα.

Ο Αυστριακός μέσος, που είχε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού κόντρα στους «πράσινους» φρόντισε να... ντοπάρει τους συμπαίκτες του και τους ζήτησε να παίξουν σαν να είναι το τελευταίο παιχνίδι. Κάτι το οποίο τελικά κάνανε...

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ανοίγει ξανά η Τούμπα στο πρωτάθλημα – Προσιτές τιμές στα εισιτήρια για το ματς με τη Λαμία

Η Τούμπα ήταν κλειστή στον αγώνα της πρεμιέρας των playoffs με τον Άρη κι ανοίγει ξανά για το πρωτάθλημα.

Στο Europa Conference League, στη ρεβάνς με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ, ήταν βέβαια ανοιχτή και είχε εξαιρετική ατμόσφαιρα. Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, ανακοίνωσε τα εισιτήρια για το ματς της Τετάρτης με τη Λαμία.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τρίτη (02.04) στις 09:00 θα ξεκινήσει η διαδικτυακή διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Λαμία για την 3η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League 2023-24 που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (03.04, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Για τον αγώνα εναντίον του ΠΑΣ Λαμία θα ισχύσουν μειωμένα παιδικά εισιτήρια σε όλες τις θύρες, εκτός από εκείνες των VIP. Αναλυτικά: Θύρα 1 Τιμή Κανονικού €30, τιμή παιδικού €15. Θύρες 2, 3 τιμή κανονικού €20 και τιμή παιδικού €15. Θύρα 4 κανονικό €10 και παιδικό €5. Θύρες 5, 6 κανονικό €15 και παιδικό €10. Θύρες 7, 7Α, 8 κανονικό €10 και παιδικό €5. VIP και VIP A τιμή €80», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.