Η Σάμροκ Ρόβερς πέρασε την Τσέλιε και... περιμένει τον ΠΑΟΚ - Οι ημερομηνίες των αγώνων
i

©imago

Η Σάμροκ Ρόβερς πέρασε την Τσέλιε και... περιμένει τον ΠΑΟΚ - Οι ημερομηνίες των αγώνων

Δημήτρης Χούπης 00:44 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:44 - 16.08.2024

Η Σάμροκ Ρόβερς νίκησε με 3-1 στην παράταση την Τσέλιε και προκρίθηκε στα playoffs του Europa League, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Η Σάμροκ Ρόβερς θα είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα playoffs του Europa League.

Η ιρλανδική ομάδα επικράτησε με 3-1 της Τσέλιε στην παράταση και ανέτρεψε το σε βάρος της 0-1 από το πρώτο ματς, με αποτέλεσμα να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Γουότς άνοιξε το σκορ στο 37' από τα έντεκα πέναλτι για τη Ρόβερς και τέσσερα λεπτά μετά ο Φαρούτζια έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας. Ωστόσο το γκολ του Κβέσιτς στο 83ο λεπτό ισοφάρισε το συνολικό σκορ και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Εκεί το τέρμα του Μπούρκι ήταν αρκετό για να δώσει την πρόκριση στη Σάμροκ Ρόβερς, η οποία θα βρει απέναντί της την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου. Υπενθυμίζεται ότι ο Δικέφαλος ηττήθηκε με 3-4 από τη Μάλμε στην παράταση και σε συνδυασμό με το 2-2 του αγώνα στη Σουηδία, γνώρισε τον αποκλεισμό.

Το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ με την ιρλανδική ομάδα είναι στις 22 Αυγούστου στην Τούμπα, ενώ η ρεβάνς είναι μία εβδομάδα μετά στις 29 του μήνα στην Ιρλανδία.