Η Σεβίλλη ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Ετζούκε που ενδιαφέρθηκε ο ΠΑΟΚ

Η Σεβίλλη ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Ετζούκε που ενδιαφέρθηκε ο ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 17:03 - 16.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 16.06.2024

Ο Κιντέρα Ετζούκε, που ήθελε ο ΠΑΟΚ, ήρθε σε προφορική συμφωνία με τη Σεβίλλη και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία.

Η Σεβίλλη είναι κοντά στην απόκτηση του Κιντέρα Ετζούκε, ο οποίος είχε απασχολήσει και τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, η ομάδα από την Ανδαλουσία έδωσε τα χέρια με την πλευρά του Νιγηριανού επιθετικού, ήρθαν σε συμφωνία για τους όρους του συμβολαίου και οι ιατρικές εξετάσεις αναμένεται να γίνουν την επόμενη εβδομάδα. Από εκεί και έπειτα το μόνο που θα μένει θα είναι η ανακοίνωση του 26χρονου κεντρικού επιθετικού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ετζούκε είχε απασχολήσει και τον ΠΑΟΚ. Πιο αναλυτικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε προσφέρει συμβόλαιο, το οποίο είχε διάρκεια τρία χρόνια. Οι αποδοχές μάλιστα που του έδινε έφταναν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Μάλιστα είχε ειπωθεί ότι είχε φτάσει κοντά στην απόκτηση του φορ από τη Νιγηρία.

Ο 26χρονος τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε με τη φανέλα της Αντβέρπ, με την οποία μέτρησε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πέντε γκολ και πέντε ασίστ.

Ακόμα έχει αγωνιστεί στη δεύτερη και πρώτη ομάδα της Βαλερένγκα, της Χέρενφεεν, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Χέρτα Βερολίνου. Η πιο παραγωγική του σεζόν ήταν με τη Χέρενφεεν τη σεζόν 2019-20, όπου είχε βρει δίχτυα δέκα φορές στο πρωτάθλημα το Κύπελλο της Ολλανδίας. Την ίδια σεζόν είχε μοιράσει και τέσσερις ασίστ στο πρωτάθλημα.