ΠΑΟΚ: Η τελευταία επίσκεψη στη Νέα Φιλαδέλφεια του φέρνει... ευχάριστες αναμνήσεις (vid/gallery)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

i

© Intime

ΠΑΟΚ: Η τελευταία επίσκεψη στη Νέα Φιλαδέλφεια του φέρνει... ευχάριστες αναμνήσεις (vid/gallery)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:17 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:17 - 18.10.2024

Τι έκανε ο ΠΑΟΚ την τελευταία φορά που επισκέφτηκε την Opap Arena;

Η διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκε και η επιστροφή στη δράση για τη Stoiximan Super League πλησιάζει, με το ντέρμπι Δικεφάλων να «κλέβει» την παράσταση.

Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Opap Arena (20/10, 20:30), σε μία άκρως αμφίρροπη «μάχη», όπως μας έχουν συνηθίσει οι ομάδες ειδικότερα τα τελευταία χρόνια.

Η ομάδα του Λουτσέσκου δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει το τρίποντο στο νέο «σπίτι» της Ένωσης και θα επιδιώξει να το κάνει την ερχόμενη Κυριακή για πρώτη φορά.

Όσον αφορά στην τελευταία του επίσκεψη στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί να μη νίκησε, όμως το ντέρμπι αυτό του φέρνει... ευχάριστες αναμνήσεις.

Συγκεκριμένα, οι δύο Δικέφαλοι κοντραρίστηκαν στις 7 Απριλίου του 2024 για την 4η αγωνιστική των play offs, με την μπίλια να κάθεται στο «Χ». Οι κιτρινόμαυροι πήραν ένα ισχυρό προβάδισμα χάρη στα γκολ των Γκατσίνοβιτς και Άμραμπατ, όμως το σύνολο του Λουτσέσκου έβγαλε... ψυχή πρωταθλητή και κατάφερε να φύγει αλώβητο από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Μπάμπα μείωσε σε 2-1 με ένα δυνατό σουτ, ενώ στο 89΄ ο Οζντόεφ διαμόρφωσε το τελικό 2-2, χαρίζοντας στον ΠΑΟΚ έναν πολύτιμο βαθμό από το πουθενά, ο οποίος θα έπαιζε καθοριστικό ρόλο ενόψει και της συνέχειας στη μάχη-θρίλερ του μίνι πρωταθλήματος.

Για την ιστορία, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα, το 4ο της ιστορίας του χάρη στο διπλό στο Χαριλάου την τελευταία αγωνιστική, τερματίζοντας μόλις στο +2 από τη δεύτερη ΑΕΚ.