Τι έκανε ο ΠΑΟΚ την τελευταία φορά που έπαιξε σε όμιλο Europa League;

ΠΑΟΚ - Γρανάδα

i

© Intime

Τι έκανε ο ΠΑΟΚ την τελευταία φορά που έπαιξε σε όμιλο Europa League;

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:33 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:34 - 25.09.2024

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο Europa League... χειμώνα για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια και το Sportal σας θυμίζει τα πεπραγμένα του Δικεφάλου την τελευταία φορά που αγωνίστηκε σε όμιλο αυτής της διοργάνωσης.

Μετά τις δύο πετυχημένες του πορείες στο Conference League, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο... αγαπημένο του Europa League, εκεί που έχει πανηγυρίσει μεγάλες νίκες στο παρελθόν κι έχει ζήσει μεγάλες στιγμές.

Οπαδοί της Παρτίζαν έκαναν «ντου» στα αποδυτήρια μετά την τεσσάρα από τον Ερυθρό Αστέρα και χτύπησαν τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς!
REST OF THE WORLD

22:37 - 23.09.2024

Οπαδοί της Παρτίζαν έκαναν «ντου» στα αποδυτήρια μετά την τεσσάρα από τον Ερυθρό Αστέρα και χτύπησαν τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς!

Εφιάλτης για την Παρτίζαν και τον τεχνικό της, πρώην του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς. Μπούκαραν στα αποδυτήρια μετά την τεσσάρα από τον Ερυθρό Αστέρα.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια, ο Δικέφαλος του Βορρά θα αγωνιστεί σε όμιλο της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης και με αφορμή την επερχόμενη πρεμιέρα του στο League Stage κόντρα στη Γαλατά (25/9, 22:00), το Sportal σας θυμίζει τα πεπραγμένα του συλλόγου από την τελευταία εμφάνιση σε όμιλο Europa.

Τη σεζόν 2020-21, ο ΠΑΟΚ έφτασε ξανά μία... ανάσα από το όνειρο. Μετρώντας δύο συνεχόμενες προκρίσεις στα προκριματικά του Champions League απέναντι σε Μπεσίκτας και Μπενφίκα, οι Θεσσαλονικείς έφτασαν να βρίσκονται δύο 90λεπτα από την είσοδο στους «χρυσοφόρους» ομίλους της διοργάνωσης.

Απέναντί τους βρέθηκε η Κράσνονταρ, η οποία με δύο νίκες σε Ρωσία και Τούμπα πέταξε για τα αστέρια κι έστειλε τους ασπρόμαυρους στο Europa League.

Στη δεύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση, ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε στον 5ο όμιλο με τις Γρανάδα, Ομόνοια και PSV Αϊντχόφεν. Συνολικά στις έξι αγωνιστικές, ο Δικέφαλος μέτρησε δύο ήττες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία νίκη, η οποία δεν αποτέλεσε αρκετή για να έρθει η πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 3η θέση με έξι πόντους, στο -5 από τη δεύτερη Γρανάδα κι επειδή ακόμα δεν είχε μπει στη ζωή μας το Conference League, ήρθε και το «αντίο» στην Ευρώπη από τον Δεκέμβρη.

Η βαθμολογία του ομίλου:

PSV Αϊντχόφεν 12
Γρανάδα 11
ΠΑΟΚ 6
Ομόνοια 4

Τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ:

ΠΑΟΚ - Ομόνοια 1-1
Γρανάδα - ΠΑΟΚ 0-0
ΠΑΟΚ - PSV Αϊντχόφεν 4-1
PSV Αϊντχόφεν - ΠΑΟΚ 3-2
Ομόνοια - ΠΑΟΚ 2-1
ΠΑΟΚ - Γρανάδα 0-0

Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ σε αυτήν τη διοργάνωση έχει γράψει ιστορία πολλάκις και κάτι βραδιές όπως αυτές μέσα στην έδρα της Τότεναμ, της Ντόρτμουντ, αλλά και της Φιορεντίνα αποτελούν το αποκορύφωμα.

Πλέον οι πρωταθλητές Ελλάδας επιστρέφουν εκεί, έχουν μπροστά τους σπουδαίες «μάχες» και καλούνται να αποδείξουν το... μέταλλο από το οποίο είναι φτιαγμένοι.

Tags: