Ιταλική «σφυρίχτρα» στη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μάλμε στην Τούμπα

Μάρκο Ντι Μπέλο

i

©Intime

Ιταλική «σφυρίχτρα» στη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μάλμε στην Τούμπα

Sportal newsroom 14:17 - 11.08.2024

Γνωστός έγινε ο διαιτητής που θα βρεθεί στην Τούμπα για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μάλμε (13/08, 20:30).

Ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος στο Μάλμε και θα παλέψει για την πρόκριση μέσα στη γεμάτη (όπως αναμένεται) Τούμπα. Η ομάδα του Λουτσέσκου έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ στο πρώτο ματς της Σουηδίας, όμως κατάφερε να βρει «απαντήσεις» και να επιστρέψει στην Ελλάδα «αλώβητη» (2-2).

Πλέον άπαντες κινούνται σε ρυθμούς ρεβάνς, εκεί που θα γίνει γνωστή η ομάδα που θα εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η UEFA γνωστοποίησε πως διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο 43χρονος Ιταλός, Μάρκο Ντι Μπέλο. Ο εν λόγω ρέφερι είναι μέλος της Α’ κατηγορίας με αρκετή εμπειρία στην χώρα του, αφού έχει διευθύνει 161 αγώνες της Serie A, αλλά η εμπειρία του σε ευρωπαϊκούς αγώνες δεν είναι ανάλογη.

Συνολικά έχει διευθύνει μόλις τέσσερα παιχνίδια, σε προκριματική φάση του Champions League, ενώ στο Europa και στο Conference League έχει σφυρίξει και σε τελικές φάσεις, μετρώντας συνολικά 17 αναμετρήσεις.

Ο Μάρκο Ντι Μπέλο Μάρκο είναι γνώριμος στον ΠΑΟΚ, καθώς έχει σφυρίξει το παιχνίδι των play offs με την ΑΕΚ, στην Τούμπα, για τη σεζόν 2019/20, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να γνωρίζει την ήττα με 2-0 από την Ένωση.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!