Ήττα, αλλά πρόκριση για τη Μάλμε που περιμένει τον... ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ήττα, αλλά πρόκριση για τη Μάλμε που περιμένει τον... ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό

Sportal newsroom 23:40 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:54 - 30.07.2024

Η Μάλμε ηττήθηκε εκτός έδρας από την Κλάκσβικ (3-2), όμως με την εμφατική νίκη που πανηγύρισε στο πρώτο ματς (1-4) εκείνη πήρε την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ - Μπάνια Λούκα.

Στο ζευγάρι με το οποίο διασταυρώνεται ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια της ευρωπαϊκής του πορείας, η Κλάκσβικ νίκησε 3-2 τη Μάλμε με... buzzer beater στα Νησιά Φαρόε, αλλά η σουηδική ομάδα πήρε την πρόκριση χάρη στη νίκη της 4-1 στον πρώτο αγώνα.

Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Μπέρντσον (2΄), Φρέντερικσεν (65΄, 90+5΄), ενώ για τη Μάλμε σκόραραν οι Μπόλιν (13΄), Κρίστιανσεν (59΄-πέναλτι). Θυμίζουμε ότι εάν ο ΠΑΟΚ προκριθεί επί της Μπάνια Λούκα, θα αντιμετωπίσει τη Μάλμε, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα παίξει με την Κλάκσβικ.

Όσον αφορά τον ΑΠΟΕΛ, ο Βραζιλιάνος Μαρκίνιος ήταν ο αυτός που τον οδήγησε στον Γ΄ προκριματικό του Champions League. Ο 27χρονος εξτρέμ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 65΄ απέναντι στην μολδαβική Πετροκούμπ, η οποία είχε προηγηθεί πέντε λεπτά νωρίτερα με τον Πλατίκα.

Ωστόσο, το 1-1 έστειλε τους πρωταθλητές Κύπρου στην επόμενη φάση του Champions League, καθώς στο πρώτο ματς είχαν επικρατήσει με 1-0 με γκολ -ξανά- του Μαρκίνιος!

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!