«Έκανε πίσω η Άιντραχτ για τον Κουλιεράκη»

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

i

©intime

«Έκανε πίσω η Άιντραχτ για τον Κουλιεράκη»

Sportal newsroom 17:45 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:47 - 14.08.2024

Όπως αναφέρει γερμανικό δημοσίευμα η Άιντραχτ Φρανφκούρτης έχει αποσυρθεί από την... κούρσα της απόκτησης του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έχει γίνει πόλος έλξης ομάδων από τη Γερμανία το φετινό καλοκαίρι. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ είχε γίνει ο νούμερο ένα στόχος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία έκανε τα πάντα για να τον κάνει δικό της. Μάλιστα παλαιότερα δημοσιεύματα έκαναν λόγο ακόμα και για συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, τα οποία όμως ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν.

Όπως μάθατε όμως από το Sportal, η Βόλφσμπουργκ έχει μπει και εκείνη στη μάχη για την απόκτηση του Έλληνα στόπερ. Οι «λύκοι» μάλιστα φαίνεται ότι έχουν κάνει καλύτερη πρόταση από την ομάδα της Φρανκφούρτης, αφού το ποσό είναι στα δώδεκα εκατομμύρια ευρώ συν τρία εκατομμύρια ευρώ μπόνους.

Ένα νέο δημοσίευμα λοιπόν από τον Γερμανό δημοσιογράφο, Φλόριαν Πλέτενμπερκ αναφέρει ότι η Άιντραχτ έχει κάνει πίσω, αφού έχει ενημερωθεί για την καλύτερη πρόταση της Βόλφσμπουργκ. Ο κύριος λόγος όμως που αποσύρθηκε από την περίπτωση του Έλληνα στόπερ είναι το γεγονός ότι τα ποσά είναι υψηλά για τα δικά της οικονομικά δεδομένα.

Όσον αφορά τη Βόλφσμπουργκ ένα άλλο γερμανικό δημοσίευμα από την Kicker υποστηρίζει πως η συμφωνία των δύο πλευρών θα προχωρήσει μετά τα δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ για τα playoffs του Europa League.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Πρέπει να σημειωθεί πως και το συμβόλαιο που πρότεινε η Βόλφσμπουργκ στον Κουλιεράκη είναι αρκετά πιο υψηλό από αυτό που έχει στον ΠΑΟΚ με την αμοιβή του να παίζει και αυτή το ρόλο της.