Κοιτάει και Βιετέσκα ο ΠΑΟΚ

Ματέους Βιετέσκα - Φωτ. IMAGO

Κοιτάει και Βιετέσκα ο ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 12:59 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:59 - 04.09.2024

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Πολωνού κεντρικού αμυντικού της Κάλιαρι, Ματέους Βιετέσκα.

Μετά την τροπή που πήρε η υπόθεση του Παντελή Χατζηδιάκου -κυρίως λόγω των χειρισμών του ΠΑΟΚ στο όλο θέμα- ο Δικέφαλο ψάχνεται για στόπερ, τον οποίο θέλει να αποκτήσει άμεσα για να τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα.

Οι ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» κοιτούν την αγορά και έχουν κάνει ήδη επαφές με υποψήφιους στόχους, με τον έναν εξ αυτών να είναι ο Πολωνός κεντρικός αμυντικός της Κάλιαρι, Ματέους Βιετέσκα, που παραμένει σταθερά στην λίστα του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ την δεδομένη στιγμή συζητάει με την ιταλική ομάδα για τον δανεισμό του 27χρονου στόπερ, σε μια περίπτωση που παρουσιάζει και αυτή τις δυσκολίες της, με τους ιθύνοντες του Δικεφάλου να δίνουν μάχη με τον χρόνο.

Η περίπτωση του Βιετέσκα απασχόλησε τον ΠΑΟΚ και πριν λίγες εβδομάδες, ωστόσο το «ναυάγιο» με τον Χατζηδιάκο, έστρεψε ξανά την προσοχή των ανθρώπων του Δικεφάλου σε άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών μεταξύ αυτών και στον Πολωνό στόπερ.

Πρέπει βέβαια να σημειωθεί πως στον Δικέφαλο... τρέχουν να κλείσουν στόπερ άμεσα προκειμένου να τον δηλώσουν στην ευρωπαϊκή τους λίστα, με το περιθώριο να κλείνει στη 1 το βράδυ σήμερα. Όσον αφορά τον Βιετέσκα, το κόλλημα που παρουσιάζεται είναι αναφορικά με το καθεστώς απόκτησης του.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να τον δανειστεί, όμως η Κάλιαρι επιθυμεί είτε να τον πουλήσει, είτε να βάλει υποχρεωτική οψιόν στον δανεισμό.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!