«Κολλάει» του Μεϊτέ, στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Μαρίν!

Σουαλιχό Μεϊτέ

i

Σουαλιχό Μεϊτέ/©Intime

«Κολλάει» του Μεϊτέ, στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Μαρίν!

Μάνος Τσαλγατίδης 00:09 - 19.06.2024 / Ανανεώθηκε: 00:09 - 19.06.2024

Η παραμονή του Σουαλιχό Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ παρουσιάζει δυσκολίες και ο Δικέφαλος του βορρά έχει έτοιμη την εναλλακτική λύση, που ακούει στο όνομα Ράζβαν Μαρίν.

To θέμα της παραμονής του Σουαλιχό Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ δεν παρουσιάζει για την ώρα θετική εξέλιξη, με τον ΠΑΟΚ να έχει συμφωνήσει με την Μπενφίκα και πλέον να προσπαθεί να πείσει τον ποδοσφαιριστή να μείνει στο ρόστερ με τη μορφή μεταγραφής αυτή τη φορά.

Ωστόσο, για την ώρα αυτό δεν δείχνει να υλοποιείται, καθώς ο Γάλλος μέσος δεν πέφτει από τα «θέλω» του αναφορικά με το συμβόλαιο του, ενώ όπως και πέρσι έτσι και φέτος περιμένει μήπως βρεθεί πρόταση από τη Σαουδική Αραβία. Για αυτό τον λόγο ο Δικέφαλος κοιτάει κι αλλού.

Oι «ασπρόμαυροι» έχουν στη λίστα τους και τσεκάρουν τον διεθνή Ρουμάνο μέσο, Ράζβαν Μαρίν!

Πρόκειται για 28χρονο ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στα γήπεδα της Γερμανίας με τη Ρουμανία και μάλιστα σκόραρε στο ματς με την Ουκρανία, το δεύτερο τέρμα της πατρίδας του.

Ο Μαρίν την σεζόν που ολοκληρώθηκε την πέρασε ως δανεικός από την Κάλιαρι στην Έμπολι, ενώ το συμβόλαιο με την ομάδα της Σαρδηνίας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Ο παίκτης είναι στη λίστα του Δικεφάλου και δεν αποκλείεται η περίπτωση του να ενεργοποιηθεί εφόσον το θέμα με τον Μεϊτέ συνεχίσει να μην έχει θετική εξέλιξη.