Ξεκίνημα για τους πρωταθλητές με στόχο το back to back

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

©Intime

Ξεκίνημα για τους πρωταθλητές με στόχο το back to back

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:05 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:05 - 17.08.2024

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα το βράδυ του Σαββάτου (17/8, 20:00) στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη Stoiximan Super League με στόχο τη διατήρηση των «σκήπτρων» του.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα απόψε το βράδυ (17/8, 20:00) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. O «Δικέφαλος του Βορρά» ξεκινά το ταξίδι του στη νέα αγωνιστικής σεζόν, με στόχο τη διατήρηση των «σκήπτρων» του στο ελληνικό πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Η ψυχολογία στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» δεν είναι κι η καλύτερη δυνατή μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Μάλμε. Ωστόσο, οφείλουν να το αφήσουν πίσω τους και να επικεντρωθούν αρχικά στο ματς με τα «λιοντάρια» για να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές προκειμένου να δώσει «ανάσες» στους βασικούς ποδοσφαιριστές εν όψει και του αγώνα με τη Σάμροκ, δεν μπορεί να υπολογίζει για το σημερινό ματς με τον Πανσερραϊκό τους τραυματίες Κοτάρσκι, Τάισον και Ότο, αλλά και τον Μιχαηλίδη που εκτίει την ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών. Παράλληλα, εκτός έμεινε και ο Μπάμπα για λόγους αποφόρτισης.

Από τη μεριά του ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των «λιονταριών» δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Σοφιανό και Μαρίνο. Εκτός έμειναν και οι νεαροί Καραμανώλης, Παπαβασιλείου, Μαυρόπουλος, Βασιλάκος και Σαλβάνος, ενώ, κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Πέταρ Γκίγκιτς.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσιφτσής - Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες - Καμαρά, Σβαμπ - Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τισουντάλι - Τσάλοφ.

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι - Δεληγιαννίδης, Χαντάκιας, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης - Περούτσι, Λιάσος, Στάικος - Ντέλετιτς, Σαλαζάρ, Μπεντακόρ.

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς

Βοηθοί: Ανδρέας Φωτόπουλος, Βασίλειος Νικολακάκης

4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης

VAR: Άγγελος Ευαγγέλου

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!