Ξεσηκωμός για ΠΑΟΚ στην Μπάνια Λούκα – Επίσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο κι ευχές για πρόκριση επί του Δικεφάλου (gallery)

Ξεσηκωμός για ΠΑΟΚ στην Μπάνια Λούκα – Επίσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο κι ευχές για πρόκριση επί του Δικεφάλου (gallery)

Sportal newsroom 17:25 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:53 - 30.07.2024

Η αποστολή της Μπόρατς Μπάνια Λούκα επισκέφθηκε τον πρόεδρο της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας και άκουσε τις ευχές για πρόκριση επί του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στην Τούμπα 3-2 της Μπόρατς Μπάνια Λούκα και με αυτό το σκορ έδωσε ελπίδες στην ομάδα της Βοσνίας να ελπίζει στην πρόκριση στην αυριανή ρεβάνς στο γήπεδό της.

Στην πόλη, η οποία αν κι ανήκει στην Βοσνία, κυριαρχεί το σερβικό στοιχείο επικρατεί ξεσηκωμός για τον αγώνα με τον Δικέφαλο. Η αποστολή της Μπάνια Λούκα, μάλιστα, βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο της σερβικής Δημοκρατίας. Εκεί τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και την διοίκηση, τους υποδέχθηκε ο πρόεδρος Μίλοραντ Ντόντικ.

Στην ιστοσελίδα της Μπάνια Λούκα για την συγκεκριμένη επίσκεψη αναφέρεται: «Ο Μίλοραντ Ντόντικ μίλησε με προσεκτικά λόγια για όλες τις προηγούμενες επιτυχίες του συλλόγου μας με την επιθυμία να δείξουμε όλη την ποιότητά μας στο επόμενο παιχνίδι.

“Ήθελα να σας ενθαρρύνω πριν τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. Η ποιότητά τους δεν αμφισβητείται, αλλά έχετε πείσμα, επιθυμία, ικανότητα, που είναι χαρακτηριστικά όλων των αθλητών. Ακούω ότι το γήπεδο είναι sold out. Θέλω να σας συγχαρώ για όλα όσα έχετε κάνει μέχρι τώρα.

Δεν είμαι ειδικός, αλλά μου αρέσει το ποδόσφαιρο, η Μπόρατς παίζει συμπαθητικά, δεν είναι από τις ομάδες που αμύνεται, παίζει όσο πιο ανοιχτά κι επιθετικά μπορεί. Γι’ αυτό έρχονται οι επιτυχίες. Κανονικά δεν μου αρέσει όταν κλείνονται οι ομάδες, αλλά μερικές φορές πρέπει.

Πιστεύω ότι μπορείτε να νικήσετε. Έχουν περισσότερη πίεση στα πόδια τους από εσάς. Αύριο θα είμαι μαζί σας και θα πάμε για τη νίκη”.

Όλα τα μέλη της αποστολής μας έλαβαν ένα δώρο από τον Πρόεδρο της Σερβικής Δημοκρατίας ως αναμνηστικό της δεξίωσης. Ούτε οι «κυανέρυθροι» δεν έφτασαν με άδεια χέρια κι έτσι ο Μίλοραντ Ντόντικ παρέλαβε μια φανέλα της Μπόρατς με τις υπογραφές όλων των παικτών. Ο Στόγιαν Μάλμπασιτς, πρόεδρος του συλλόγου ευχαρίστησε για την υποστήριξη.

“Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Σερβικής Δημοκρατίας για την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια χωρίς την οποία ο σύλλογός μας δεν θα ήταν εδώ που είναι σήμερα”».