Στα ξεχωριστά ματς του Europa League αυτό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Γαλατασαράι

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν κόντρα στον Βόλο

i

© Intime

Στα ξεχωριστά ματς του Europa League αυτό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Γαλατασαράι

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:23 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:23 - 23.09.2024

Τα ματς που πρέπει να δει ο κάθε οπαδός στην 1η αγωνιστική του Europa League ξεχώρισε η επίσημη σελίδα της UEFA και ανάμεσα σε αυτά βρισκόταν εκείνο του ΠΑΟΚ με τη Γαλατασαράι.

Αφιέρωμα στην 1η αγωνιστική του Europa League έκανε η UEFA, η οποία και στάθηκε στα πέντε ματς που ξεχωρίζουν. Ανάμεσα σε αυτά, λοιπόν, βρίσκεται και εκείνο του ΠΑΟΚ με τη Γαλατασαράι, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Τετάρτης (25/9) στο «Ali Sami Yen Stadium».

«Ένα σχετικά μικρό ταξίδι 500 χιλιομέτρων περιλαμβάνεται στην 1η αγωνιστική, εκεί όπου ο πρωταθλητής Ελλάδας, ΠΑΟΚ – ένας σύλλογος που δημιουργήθηκε από πρόσφυγες που ήρθαν από την Κωνσταντινούπολη – αντιμετωπίζει τους Τούρκους ομολόγους του στη συγκεκριμένη πόλη. Ο Σαμάτα (Φενερμπαχτσέ) και ο Ομάρ Κόλεϊ (Μπεσίκτας) του ΠΑΟΚ έπαιξαν αμφότεροι με τις φανέλες των μεγάλων αντιπάλων της Γαλατασαράι.

Η τουρκική ομάδα από την άλλη κατάφερε να κάνει τη μεταγραφή του καλοκαιριού, αποκτώντας τον Βίκτορ Οσιμ, ο οποίος είναι στην ευχάριστη θέση να αναθερμάνει τη σχέση του με τον πρώην συμπαίκτη του στη Νάπολι, Ντρις Μέρτενς. «Έγινε μεγάλος αδερφός για μένα», είχε πει ο Νιγηριανός φόργουορντ. Η Γαλατασαράι έχει παίξει τρία εντός έδρας παιχνίδια της UEFA εναντίον ελληνικών ομάδων και τα κέρδισε και τα τρία με 1-0», ανέφερε η UEFA στο αφιέρωμά της.

© UEFA

Διαιτητής από το πάνω «ράφι» στο Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Βόλου εκτός έδρας με 4-1 κι επέστρεψε στις νίκες, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο στο Πανθεσσαλικό. Τώρα οι Θεσσαλονικείς στρέφουν την προσοχή τους στην πρώτη τους ευρωπαϊκή μάχη για τη League Phase του Europa League, κόντρα στην Γαλατασαράι, η οποία θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη το βράδυ της Τετάρτης (25/09, 22:00)

Για την εν λόγω αναμέτρηση, η UEFA όρισε τον Ισπανό Αλεχάντρο Χοσέ Ερνάντες. Ο 41χρονος που είναι γεννημένος στα Κανάρια Νησιά θα έχει βοηθούς του, τους Χοσέ Ναράνχο και Ντιέγκο Σαντσες Ρόχο, ενώ 4ος θα είναι ο Χοσέ Λουίς Μουνουέρα, όλοι συμπατριώτες του. Στο VAR, επίσης, θα είναι ισπανική ομάδα, με πρώτο τον Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε και βοηθό του, τον Γκιγιέρμο Κουάρδα.