Τα highlights από τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία (vid)

ΠΑΟΚ - Λαμία

i

© Intime

Τα highlights από τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:03 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:31 - 14.08.2024

Ο ΠΑΟΚ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Λαμία και μετά τον θρίαμβο στη Φρανκφούρτη έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα (3-0). Δείτε τα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στην Τούμπα κόντρα στη Λαμία και πήρε τη νίκη με 3-0 χάρη στα γκολ των Κωνσταντέλια (27΄), Ράφα (43΄) και Σάστρε (57΄), στην αναμέτρηση για τη 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Stoiximan Super League. Μεγάλο κέρδος για τους γηπεδούχους εκτός από τη νίκη ήταν και η επιστροφή του Μάρκος Αντόνιο, που πήρε χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι του ματς, στο 27ο λεπτό η πίεση του ΠΑΟΚ απέδωσε καρπούς και ο Κωνσταντέλιας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με ένα εξαιρετικό πλασέ (3-0).

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Ράφα Σοάρες βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό: Η βαθμολογία του πρώτου γύρου στη Stoiximan Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:55 - 04.12.2023

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό: Η βαθμολογία του πρώτου γύρου στη Stoiximan Super League

Η ΑΕΚ νίκησε τον Άρη μέσα στην «καυτή» της έδρα, την ώρα που ο ΠΑΟΚ προσπέρασε «σβηστά» τη Λαμία. Αμφότεροι μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή στη βαθμολογία της Stoiximan Super League, εκεί όπου φιγουράρει ο Παναθηναϊκός.

Στην επανάληψη, το σκηνικό παρέμεινε ίδιο με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 57ο λεπτό, οι γηπεδούχοι βγήκαν εξαιρετικά στην αντεπίθεση, ο Κωνσταντέλιας σέρβιρε όμορφα δεξιά στον Σάστρε κι ο Ισπανός μπακ εκτέλεσε υποδειγματικά για το τελικό 3-0.