Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:33 - 03.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:16 - 13.08.2024

Γνωστές έγιναν οι αρχικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στη Λαμία (3/4, 19:30), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να δώσει συνέχεια στις νίκες πριν τους «τελικούς» που ακολουθούν σε Ελλάδα κι Ευρώπη!

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα κοντραριστεί με τη Λαμία στην Τούμπα, σε ένα «must win» ματς για τους γηπεδούχους.

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα, έγιναν γνωστές οι αρχικές επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού σε ότι αφορά την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει ο Κοτάρσκι, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης και Ράφα Σοάρες.

Τσιγγάρας και Οζντόεφ θα είναι το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, με την τριάδα πίσω από τον φορ να απαρτίζεται από τους Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλια και Ζίβκοβιτς.

Ο Αλί Σαμάτα είναι ο ποδοσφαιριστής που επιλέχτηκε για την αιχμή του δόρατος.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του «Δικεφάλου»

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Σαμάτα.

Sportal Studio Live με Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, Ολυμπιακός - Άρης και ΠΑΟΚ - Λαμία

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Μόνο η Τούμπα έχει τιμωρηθεί και δεν θα διστάσουν να την κλείσουν ξανά!»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί τον κόσμο να μην χρησιμοποιήσει κροτίδες και βεγγαλικά στον σημερινό 3/4 αγώνα κόντρα στη Λαμία διότι κανείς δεν θα διστάσει να κλείσει ξανά την Τούμπα.

«Με την επιστροφή στο σπίτι μας, έχουμε όλοι ιερή υποχρέωση να το διατηρήσουμε ανοιχτό, οχυρό στα όνειρά μας και φόβητρο για τους αντιπάλους μας.

Η Τούμπα είναι το μόνο γήπεδο που έχει τιμωρηθεί με βάση το νέο νόμο για μια κροτίδα, και κανείς δεν θα διστάσει να το ξανακάνει όσο η ομάδα πλησιάζει με ορμή στην κορυφή. Ο επόμενος εντός έδρας αγώνας είναι με την ΑΕΚ και γίνεται σε όλους κατανοητό πως σήμερα δεν πρέπει να ξεφύγει το παραμικρό από την προσοχή μας. Δεν πετάμε πυρσούς, κροτίδες, βεγγαλικά, πυροτεχνήματα.

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ με χειροπέδες (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

10:07 - 03.04.2024

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ με χειροπέδες (vid)

Τον Σεπτέμβριο του 2023 ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, που ετοιμάζεται να ντυθεί στα ασπρόμαυρα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ είχε συλληφθεί με την κατηγορία του ξυλοδαρμού της συντρόφου του και πρώην παίκτριας του WNBA, Κίσρε Γκόντρεζικ. Ο Αμερικανός γκαρντ λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 75.000 δολαρίων.

Δεν πετάμε οποιοδήποτε αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο. Αρκεί το λάθος ενός για να έρθει μια τιμωρία, όπως είδαμε και στο πρόσφατο παρελθόν.Κανείς δεν μπορεί να προστατεύσει τον ΠΑΟΚ περισσότερο από τον ίδιο του τον κόσμο. Και κανείς δεν μπορεί να σπρώξει την ομάδα περισσότερο από 30.000 ενωμένα λαρύγγια! Σας έχουμε ανάγκη ως το τέλος!».