Μαγνητική ο Ελ Καντουρί - Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Αουγκούστο

Ντόουγκλας Αουγκούστο

i

© Intime

Μαγνητική ο Ελ Καντουρί - Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Αουγκούστο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:20 - 09.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:14 - 14.08.2024

Ο ΠΑΟΚ πήρε εύκολα τη νίκη κόντρα στο Βόλο (4-2), όμως η ομάδα της Θεσσαλονίκης στάθηκε εξαιρετικά άτυχη, καθώς είδε δύο ποδοσφαιριστές της να αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και να γίνονται αναγκαστική αλλαγή.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα του Βόλου με 4-2 στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play offs. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο και πήρε εύκολα τη νίκη, η οποία όμως άφησε μία πικρία στο στρατόπεδο των «ασπρόμαυρων», μετά τους τραυματισμούς των Αουγκούστο και Ελ Καντουρί

Σε ότι αφορά τις ενοχλήσεις του Μαροκινού άσου, το πρόβλημα είναι στον προσαγωγό και ο παίκτης θα κάνει μαγνητική για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς. Η ατυχία χτύπησε και πάλι την πόρτα για τον Καντουρί, ο οποίος τραυματίστηκε για ακόμη μία φορά κι όπως είναι λογικό, ξέσπασε σε λυγμούς κατά την αποχώρησή του.

Από την άλλη, ο τραυματισμός του Αουγκούστο δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο ο Βραζιλιάνος μέσος αντιμετωπίζει ένα τραύμα και τίποτα παραπάνω.