«Κλείδωσε» το κανάλι για τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε

Παίκτες ΠΑΟΚ

i

© Intime

«Κλείδωσε» το κανάλι για τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:01 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:01 - 02.08.2024

Από τα κανάλια της Nova θα μεταδοθούν τηλεοπτικά οι «μάχες» του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μάλμε.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του απέναντι στην Μπάνια Λούκα και πλέον κινείται σε ρυθμούς Μάλμε. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Σουηδούς πρώτα εκτός έδρας, ενώ η πρόκριση στα playoffs του Champions League θα κριθεί στη ρεβάνς της Τούμπας.

Όπως έγινε γνωστό, οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τα κανάλια της Nova, με το συνδρομητικό κανάλι να προχωράει και σε σχετική ενημέρωση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το συνδρομητικό κανάλι:

«Η πρόκριση του πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ στα playoffs του UEFA Champions League κόντρα στην πρωταθλήτρια Σουηδία Μάλμε, θα κριθεί αποκλειστικά στο «γήπεδο» του Novasports!

Ο πρωταθλητής Ελλάδας αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Σουηδίας Μάλμε (Τρίτη 6/8, 20:00 ο 1ος αγώνας εκτός έδρας και Τρίτη 13/8, 20:30 η ρεβάνς στην Τούμπα) με στόχο την πρόκριση στον επόμενο γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης

Ζωντανά και αποκλειστικά και οι δύο αγώνες στο NovasportsPrime

Η πρόκριση του πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ στα playoffs του UEFA Champions League κόντρα στην πρωταθλήτρια Σουηδία Μάλμε, θα κριθεί αποκλειστικά στο «γήπεδο» του Novasports! Οι φίλοι του ποδοσφαίρου την Τρίτη 6 Αυγούστου στις 20:00 θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports Prime και σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη, τον πρώτο αγώνα του «Δικέφαλου» του Βορρά κόντρα στη Μάλμε για τον Γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Μία εβδομάδα αργότερα, την Τρίτη 13 Αυγούστου στις 20:30 θα παρακολουθήσουν επίσης ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports Prime τον επαναληπτικό αγώνα από το γήπεδο Τούμπας, ο οποίος θα πλαισιωθεί και με Pre Game Show (20:00).

Τρίτη 6 Αυγούστου, 20:00 Μάλμε-ΠΑΟΚ, Novasports Prime

Τρίτη 13 Αυγούστου, 20:00 Pre Game Show Novasports Prime, 20:30 ΠΑΟΚ– Μάλμε, Novasports Prime

Με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές Nova έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το timeshiftπου δίνει τη δυνατότητα στον συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μια ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή σε περίπτωση που έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμη και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EONSportsMode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV που τους ταιριάζει».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!