Πότε βγαίνουν τα εισιτήρια για το ΠΑΟΚ - Μάλμε

Τούμπα

i

© Intime

Πότε βγαίνουν τα εισιτήρια για το ΠΑΟΚ - Μάλμε

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:58 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:02 - 08.08.2024

Η δίψα του κόσμου για τη ρεβάνς της Τούμπας και η πιθανή ημερομηνία διάθεσης των εισιτηρίων.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος στο Μάλμε και θα παλέψει για την πρόκριση μέσα στη γεμάτη (όπως αναμένεται) Τούμπα. Η ομάδα του Λουτσέσκου έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ στο πρώτο ματς της Σουηδίας, όμως κατάφερε να βρει «απαντήσεις» και να επιστρέψει στην Ελλάδα «αλώβητη» (2-2).

Πλέον άπαντες κινούνται σε ρυθμούς ρεβάνς, εκεί που θα γίνει γνωστή η ομάδα που θα εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η δίψα των φίλων του Δικεφάλου είναι μεγάλη κι όπως όλα δείχνουν η έδρα των ασπρόμαυρων θα είναι... καμίνι.

Όσον αφορά στη διάθεση των εισιτηρίων, για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το πότε θα ξεκινήσει, ωστόσο το πιθανότερο είναι τα «μαγικά χαρτάκια» να βγουν στην κυκλοφορία την ερχόμενη Δευτέρα (12/8).

Να θυμίσουμε πως για το παιχνίδι έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια και οι Σουηδοί, άρα η Θύρα 8 του γηπέδου θα διατεθεί για τις δικές τους ανάγκες,

Λουτσέσκου: «Περιμένουμε τη γεμάτη Τούμπα στη ρεβάνς»

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το πρώτο ματς, ο Ράζβαν Λουτσέσκου εκθείασε τους ποδοσφαιριστές του και στάθηκε στη ρεβάνς.

Αν όλα πήγαν όπως τα σχεδίαζε και αν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα:

«Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, παίξαμε με μία καλή ομάδα με παιχνίδια στα πόδια της. Εμείς είμαστε στην αρχή και προσπαθούμε να βελτιώσουμε πράγματα στην ένταση και την ταχύτητά μας. Πρέπει να περάσουμε από δύσκολα παιχνίδια για να φτάσουμε στον στόχο μας. Επίσης υπήρχε και μία ωραία ατμόσφαιρα που βοήθησε τη Μάλμε, οπότε ναι, είμαι ικανοποιημένος.

Άκπομ - Ίνγκασον: Από φίλοι... αντίπαλοι στο χορτάρι του ΟΑΚΑ
EUROPA LEAGUE

17:32 - 08.08.2024

Άκπομ - Ίνγκασον: Από φίλοι... αντίπαλοι στο χορτάρι του ΟΑΚΑ

Τσούμπα Άκπομ και Ίνγκι Ίνγκασον υπήρξαν συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ, πανηγύρισαν τίτλους μαζί κι έγραψαν ιστορία, ωστόσο απόψε (8/8, 21:00) στο ΟΑΚΑ θα κοντραριστούν με φόντο την πρόκριση στα playoffs του Europa League.

Το παιχνίδι ήταν ένα δύσκολο ματς, η Μάλμε μας γνώριζε. Στα πρώτα 15 λεπτά δεν είχαμε την παρουσία που έπρεπε για τέτοιο ματς, δεν υπήρχε αυτοπεποίθηση και αυτό μεταφέρει έλλειψη αντίδρασης. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε όμως, σα να γύρισε κάτι και παρουσιαστήκαμε πως είμαστε εδώ για να παίξουμε και να διεκδικήσουμε. Υπήρχαν διαστήματα που η Μάλμε ήταν πιο επιθετική, άλλες στιγμές εμείς. Ήταν ένα ωραίο ματς, βάζοντας κάτω όλα τα πράγματα το αποτέλεσμα είναι δίκαιο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!