Πρόκριση στην «καυτή» Τούμπα θέλει ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ

i

©Intime

Πρόκριση στην «καυτή» Τούμπα θέλει ο ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 08:32 - 13.08.2024

Ο ΠΑΟΚ έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του στην κατάμεστη Τούμπα επιδιώκει τη νίκη απέναντι στη Μάλμε (20:30) προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τα play offs του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος στο Μάλμε και θα παλέψει για την πρόκριση μέσα στη γεμάτη Τούμπα. Η ομάδα του Λουτσέσκου έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ στο πρώτο ματς της Σουηδίας, όμως κατάφερε να βρει «απαντήσεις» και να επιστρέψει στην Ελλάδα «αλώβητη» (2-2).

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο 43χρονος Ιταλός, Μάρκο Ντι Μπέλο. Ο εν λόγω ρέφερι είναι μέλος της Α’ κατηγορίας με αρκετή εμπειρία στην χώρα του, αφού έχει διευθύνει 161 αγώνες της Serie A, αλλά η εμπειρία του σε ευρωπαϊκούς αγώνες δεν είναι ανάλογη.

Ο Γιόνι Οτο δεν κατάφερε να προπονηθεί και έμεινε εκτός αποστολής. Ο Ισπανός είναι και η μοναδική απουσία των ασπρόμαυτρων. Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι , Τσιφτσής , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Θυμιάνης , Τσιγγάρας , Καμαρά , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Τισσουντάλι, Μπράντον , Τσάλοφ.

«Θα είναι τελείως διαφορετικό το περιβάλλον. Είναι διαφορετικό να παίζεις μπροστά στον κόσμο σου. Η Μάλμε έχει την εμπειρία σε γήπεδα με εχθρική ατμόσφαιρα. Είναι μία καλή ομάδα. Αυτή η εβδομάδα λειτουργεί υπέρ μας ώστε να δουλέψουμε την αυτοπεποίθησή μας.

Η φύση των ομάδων δεν θα αλλάξει, μπορεί να μην επιτέθηκαν τόσο πολύ, μπορεί να αμύνθηκαν κάποιες στιγμές, ωστόσο η φύση του παιχνιδιού δεν αλλάζει. Ελπίζω να ρωτήσετε το ίδιο πράγμα και στους ανθρώπους της Μάλμε το βράδυ.

Στο παιχνίδι μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν τα δεδομένα. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα μας έχει νοοτροπία νικητή και δεν τα παρατάει. Αυτή είναι η λογική μας και θέλουμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε κατάσταση που θα μας παρουσιαστεί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου.

Υπενθυμίζεται ότι αν ο ΠΑΟΚ περάσει τους Σουηδούς τότε θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σπάρτα Πράγας Στεάουα Βουκουρεστίου (το πρώτο ματς έληξε 1-1).

Ο αγώνας ΠΑΟΚΜάλμε θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Novasports Prime στις 20:30 το απόγευμα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!