Το κλάμα των Κοτάρσκι και Κουλιεράκη και η απογοήτευση των παικτών του ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό από τη Μάλμε (gallery)
i

©intime

Το κλάμα των Κοτάρσκι και Κουλιεράκη και η απογοήτευση των παικτών του ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό από τη Μάλμε (gallery)

Sportal newsroom 23:57 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:57 - 13.08.2024

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε έναν οδυνηρό αποκλεισμό από τη Μάλμε, με τους παίκτες του Δικεφάλου να μην μπορούν να το διαχειριστούν και τους Κουλιεράκη και Κοτάρσκι να ξεσπούν σε κλάματα.

Ο ΠΑΟΚ είδε για ακόμα μια φορά το... όνειρο του Champions League να σβήνει, αλλά αυτή τη χρονιά ήρθε με έναν αρκετά οδυνηρό τρόπο.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ηττήθηκε με 3-4 από τη Μάλμε στην παράταση, ωστόσο για να πάει το παιχνίδι στο έξτρα μισάωρο, έπρεπε ο Δικέφαλος να... αυτοκτονήσει. Κι αυτό γιατί δέχτηκε ένα γκολ στην τελευταία φάση της αναμέτρησης από τον Ζέτερστορμ, ενώ ο Κρίστιανσεν στο 99' έδωσε τη νίκη στη σουηδική ομάδα.

Με τη λήξη του αγώνα οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν μπορούσαν να διαχειριστούν τον τρόπο με τον οποίο ήρθε ο αποκλεισμός. Μάλιστα οι Κουλιεράκης και Κοτάρσκι δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα, ενώ έντονη ήταν και η απογοήτευση στα πρόσωπα των υπολοίπων ποδοσφαιριστών της ομάδας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Μπορεί το ταξίδι του Δικεφάλου στο Champions League λοιπόν να σταμάτησε, η ευρωπαϊκή του πορεία όμως συνεχίζεται. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου συγκεκριμένα θα παίξει στα playoffs του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Τσέλιε - Σάμροκ Ρόβερς, με την πρώτη να έχει ένα μικρό προβάδισμα με 1-0 από το πρώτο μεταξύ τους ματς.

Η πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ για τα playoffs θα γίνει στις 22 Αυγούστου στην Τούμπα, ενώ η ρεβάνς μία εβδομάδα μετά στη Σλοβενία ή την Ιρλανδία.