Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Γαλατασαράι

Βόλος - ΠΑΟΚ

i

© Intime

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Γαλατασαράι

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:48 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 24.09.2024

Γνωστή έγινε η αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για την πρεμιέρα του Europa League κόντρα στη Γαλατασαράι (25/09, 22:00).

Αρχίζει η Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ! Οι Θεσσαλονικείς ταξιδεύουν στην Κωνσταντινούπολη για την αναμέτρηση με τη Γαλατασαράι στο πλαίσιο της πρεμιέρας της League Phase του Europa League (25/09, 22:00).

Την Τρίτη (24/09) οι παίκτες του Δικεφάλου του βορρά ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την τουρκική ομάδα με πρωινή προπόνηση και λίγο αργότερα έγινε γνωστή η ασπρόμαυρη αποστολή.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ώρα Ευρώπης για τον Δικέφαλο. Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει το ταξίδι στο League Phase του UEFA Europa League 2024-25 στην Τουρκία κόντρα στη Γαλατασαράι στο Ali Sami Yen.

Η προπόνηση της Τρίτης (24.09) ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης στην Κωνσταντινούπολη. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, ενώ διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα και η προπόνηση έκλεισε με ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Μπράντον Τόμας συνέχισε τη θεραπεία και έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Αντώνης Τσιφτσής υποβλήθηκε σε θεραπεία και δούλεψε στο γυμναστήριο.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Θυμιάνης, Μιχαηλίδης, Κόλεϊ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ».

Επίσημο το sold out στο Γαλατάσαραϊ - ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει την πρώτη του ευρωπαϊκή «μάχη» στο League Stage του Europa League, σε ένα γήπεδο που δεν θα πέφτει... καρφίτσα.

Ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει πίσω του το διπλό στο Πανθεσσαλικό και στρέφει την προσοχή του στην πρεμιέρα του League Stage του Europa League. Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, ο Δικέφαλος θα τεθεί αντιμέτωπος εκτός έδρας με τη Γαλατάσαραϊ (25/9, 22:00), με τις δύο ομάδες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα γήπεδο «καμίνι».

Όπως γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης η ομάδα της Τουρκίας, όλα τα εισιτήρια έγιναν... καπνός κι έτσι το «RAMS Park» των 52.600 θέσεων θα είναι ασφυκτικά γεμάτο.

Να θυμίσουμε πως το «παρών» θα δώσουν και 2.400 φίλοι του ΠΑΟΚ, που θα στηρίξουν από κοντά την προσπάθεια του Ράζβαν Λουτσέσκου και των παικτών του.