ΠΑΟΚ: Με έναν απόντα ενόψει Ισραήλ

Ζοάν Σάστρε

i

©intime

ΠΑΟΚ: Με έναν απόντα ενόψει Ισραήλ

Μάνος Τσαλγατίδης 21:42 - 29.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:36 - 14.08.2024

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις προπονήσεις και προετοιμάζεται για τη ρεβάνς κόντρα στην Μπεϊτάρ.

O ΠΑΟΚ μπήκε και πάλι σε mood προετοιμασίας για τη ρεβάνς με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ. Οι παίκτες του Δικεφάλου, επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους είχε δώσει ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

Η καταφανής ανωτερότητα του Δικεφάλου στην πρώτη αναμέτρηση δεν μετουσιώθηκε σε αποτέλεσμα και το 0-0 άφησε τα πάντα ανοιχτά για τη ρεβάνς. ΠΑΟΚ και Μπεϊτάρ θα λύσουν τις διαφορές τους στην Ιερουσαλήμ την ερχόμενη Πέμπτη (03.08) και το αγωνιστικό τμήμα ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία του, με μοναδικό στόχο την πρόκριση.

Η προπόνηση του Σαββάτου (29.07) διεξήχθη σε δύο γκρουπ. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11αδα του πρώτου αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο.

Οι αντιδράσεις του Λουτσέσκου και το χειροκρότημα της εξέδρας: Η παρακάμερα από το ΠΑΟΚ - Μπεϊτάρ (vid)
CONFERENCE LEAGUE

19:41 - 28.07.2023

Οι αντιδράσεις του Λουτσέσκου και το χειροκρότημα της εξέδρας: Η παρακάμερα από το ΠΑΟΚ - Μπεϊτάρ (vid)

Την παρακάμερα από το παιχνίδι εναντίον της Μπεϊτάρ δημοσίευσε ο ΠΑΟΚ, στην οποία ξεχώρισαν οι αντιδράσεις του «ασπρόμαυρου» πάγκου αλλά και της εξέδρας στις χαμένες ευκαιρίες.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, στη συνέχεια δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής με τον προπονητή και στο φινάλε έπαιξαν δίτερμα.Το όνομα του Ζόαν Σάστρε είναι το μοναδικό στο ιατρικό δελτίο.

Ο Ισπανός συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα. Την Κυριακή (30.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:45 στη Νέα Μεσημβρία.