Με Μπακαγιόκο, Κόλεϊ στην αποστολή ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

©intime

Με Μπακαγιόκο, Κόλεϊ στην αποστολή ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 21:52 - 14.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:57 - 14.09.2024

Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για την αποστολή του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, στην οποία βρίσκονται οι Μπακαγιόκο και Κόλεϊ.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Δικέφαλος μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι μόνοι που έχουν το απόλυτο στις πρώτες τρεις αγωνιστικές και απέναντι στους Πράσινους θέλει να πάρει τη νίκη και να κάνει το 4/4.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε γνωστή την αποστολή για το ντέρμπι, στην οποία βρίσκεται ο Κόλεϊ και ο Μπακαγιόκο που αποκτήθηκαν πρόσφατα. Από την άλλη εκτός είναι ο Μπράντον Τόμας, ο οποίος ακολουθεί θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Με την ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ ο Παναθηναϊκός «παρκάρει» σε πάγκο κι εξέδρα περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:34 - 14.09.2024

Με την ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ ο Παναθηναϊκός «παρκάρει» σε πάγκο κι εξέδρα περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ!

Ο Παναθηναϊκός αύξησε σημαντικά το μπάτζετ του το καλοκαίρι και ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι αναγκασμένος ν’ αφήνει στον πάγκο ή και στην εξέδρα παίκτες με υψηλά συμβόλαια.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Η τελευταία πρόβα της ομάδας διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (14.09) στη Νέα Μεσημβρία και περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Μπράντον Τόμας έκανε θεραπεία κι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται για την επικείμενη αναμέτρηση. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι , Τσιφτσής , Σάστρε , Όττο , Κεντζιόρα , Μιχαηλίδης , Κόλεϊ , Μπάμπα , Μπακαγιόκο , Καμαρά , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Σορετίρε , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Τισουντάλι , Τσάλοφ , Σαμάτα».