ΠΑΟΚ: Με Μπράντον η αποστολή για την ΑΕΚ

Μπράντον Τόμας

i

© Intime

ΠΑΟΚ: Με Μπράντον η αποστολή για την ΑΕΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 17:14 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:15 - 19.10.2024

Οι επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινείται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει αύριο (20/10, 20:30) την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 8η αγωνιστική της Super League.

Ο Δικέφαλος πραγματοποίησε σήμερα την τελευταία του προπόνηση και ταξιδεύει για την πρωτεύουσα ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι με την Ένωση.

Απών για τους Πρωταθλητές Ελλάδας είναι ο Αντώνης Τσιφτσής, ο οποίος παραμένει στα «πιτς» και δεν υπολογίζεται για το αυριανό παιχνίδι.

Παράλληλα, εκτός αποστολής έμεινε ο Αλί Σαμάτα, καθώς στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται μετά από σχεδόν δύο μήνες ο Μπράντον Τόμας. Επιπροσθέτως, εκτός έμειναν και οι Ταρίκ Τισουντάλι και Γιάννης Μιχαηλίδης.

Την πρώτη του συμμετοχή σε αποστολή κάνει και ο Γίρι Παβλένκα, ο οποίος βρίσκεται στις επιλογές των τερματοφυλάκων μαζί με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι και τον Κωνσταντίνο Μπαλωμένο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Παβλένκα, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Κόλεϊ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τσάλοφ