Με την Ρασίνγκ Λουξεμβούργου ο ΠΑΟΚ στον πρώτο προκριματικό γύρο του UEFA Women’s Champions League

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ

i

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ/ ©Intime

Με την Ρασίνγκ Λουξεμβούργου ο ΠΑΟΚ στον πρώτο προκριματικό γύρο του UEFA Women’s Champions League

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:34 - 30.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:13 - 14.08.2024

Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ράσινγκ Λουξεμβούργου στον ημιτελικό του ένατου ομίλου του UEFA Women’s Champions League.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (30/6) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Round 1 του UEFA Women’s Champions League, στη Νιόν της Ελβετίας, με την συμμετοχή και του ΠΑΟΚ Morris. Θυμίζουμε ότι οι «ασπρόμαυρες» κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην Ά Εθνική Γυναικών τη σεζόν 2022-23 για 18η φορά στην ιστορία τους. Παράλληλα, πανηγύρισαν το ένατο συνεχόμενο πρωτάθλημα. 

Έτσι, η πρωταθλήτρια Ελλάδας γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ εκπροσωπεί τη χώρα μας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Η ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ράσινγκ Λουξεμβούργου στον ένατο όμιλο του πρώτου προκριματικού γύρου του UEFA Women's Champions League. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 6 (ημιτελικοί) και 9 Σεπτεμβρίου (μικρός και μεγάλος τελικός), ενώ αργότερα θα γίνει γνωστή και η έδρα (μία από τις ομάδες του ομίλου) που θα φιλοξενήσει τα ματς. 

Αν οι «ασπρόμαυρες» πάρουν την πρόκριση στον τελικό του ομίλου, θα αγωνιστούν με την Σεντ Πόλτεν (SKN St. Pölten Frauen) από την Αυστρία που ήταν και η ομάδα με την υψηλότερη βαθμολογία συντελεστή στο Pot1 του Champions Path.

Ο νικητής του ομίλου θα πάρει το εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο εκεί όπου θα γίνουν διπλοί αγώνες και θα δώσουν την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Tags: