Με τον νικητή του Σπάρτα Πράγας - Στεάουα Βουκουρεστίου ο ΠΑΟΚ στα playoffs του Champions League αν περάσει τη Μάλμε
i

© Imago

Με τον νικητή του Σπάρτα Πράγας - Στεάουα Βουκουρεστίου ο ΠΑΟΚ στα playoffs του Champions League αν περάσει τη Μάλμε

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:11 - 05.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:17 - 05.08.2024

Ο νικητής του ζευγαριού Σπάρτα Πράγας - Στεάουα Βουκουρεστίου θα κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ στα playoffs του Champions League, σε περίπτωση που οι πρωταθλητές Ελλάδας ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μάλμε.

Η ευρωπαϊκή δράση για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ συνεχίζεται!

Mε Τσάλοφ-Τισουντάλι στο Μάλμε ο ΠΑΟΚ
CHAMPIONS LEAGUE

17:26 - 04.08.2024

Mε Τσάλοφ-Τισουντάλι στο Μάλμε ο ΠΑΟΚ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τα παιχνίδια με τη Μάλμε στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League έγινε γνωστή, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να συμπεριλαμβάνει σε αυτή τους Τσάλοφ και Τισουντάλι.

Μετά την πρόκριση απέναντι στην Μπάνια Λούκα, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα κοντραριστεί με τη Μάλμε στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στη Σουηδία και τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για μία εβδομάδα αργότερα, στην Τούμπα.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, σε περίπτωση που ο Δικέφαλος ξεπεράσει το εμπόδιο των Σουηδών, στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή του Σπάρτα Πράγας - Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 20 ή 21 Αυγούστου στην Τούμπα, ενώ η ρεβάνς θα γίνει το διήμερο 27-28 Αυγούστου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!