Mε Τσάλοφ-Τισουντάλι στο Μάλμε ο ΠΑΟΚ

Τσάλοφ

i

© PAOK FC

Mε Τσάλοφ-Τισουντάλι στο Μάλμε ο ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 17:26 - 04.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:26 - 04.08.2024

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τα παιχνίδια με τη Μάλμε στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League έγινε γνωστή, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να συμπεριλαμβάνει σε αυτή τους Τσάλοφ και Τισουντάλι.

Την εν Ελλάδι προετοιμασία του για το παιχνίδι του τρίτου προκριματικού του Champions League με τη Μάλμε ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ, με τους Τσάλοφ και Τισουντάλι να είναι τα νέα πρόσωπα της αποστολής που θα πάρει το αεροπλάνο για τη Σουηδία.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του Δικεφάλου:

«Δουλειά και φύγαμε για Σουηδία. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βρίσκεται στην τελική ευθεία για το πρώτο μεγάλο παιχνίδι με τη Μάλμε, με δύο μέρες να απομένουν για την σπουδαία αναμέτρηση.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (04.08) ήταν αφιερωμένο στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην ανάπτυξη από την πίσω ζώνη, αλλά και στις στατικές φάσεις, για τις οποίες έγινε ειδικό πρόγρμμα.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, έτσι ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του.

Η αποστολή που θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Μακεδονία το απόγευμα για Σουηδία αποτελείται αναλυτικά από τους:

Κοτάρσκι Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Όττο , Εκόνγκ , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Θυμιάνης , Τσιγγάρας , Καμαρά , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Τισσουντάλι, Μπράντον , Τσάλοφ»

Ο ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (05.08) θα προπονηθεί στις 20:00 ώρα Ελλάδας στο Eleda Stadium, ενώ μισή ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!